arhiva: 22/10/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre prostie!!!
de mony13 la: 22/10/2012 19:37:35
proştii sunt siguri că deţin adevărul suprem în orice domeniu, că nu mai au nimic de aflat prin efortul propriu de gândire şi cunoaştere, că tot ce au recepţionat în mod întâmplător reprezintă realitatea pur imuabilă şi de necontestat. progresul omenirii nu este realizat de proşti, chiar dacă, la un moment dat deţin înalte funcţii politice sau religioase./ o regulă de bun simţ ne spune că informaţia nu se naşte din nimic, ci este transmisă şi acumulată de-a lungul timpului./ noroc că prostia nu doare!/ noroc bun!/ prostia nu suferă, ea triumfa!!!/ prostia este o combinaţie între grandomanie şi suferinţă interioară care au tendinţa de a naşte compl  ...continuare .
10 comentarii
modifica
confa blocatilor
de om la: 22/10/2012 16:06:32
pt ca vreau sa dau replica la idei si nu la persoana...mai ales ca ideile au impact general!/
27 comentarii
modifica
Oare ... de ce?
de mony13 la: 22/10/2012 14:49:47
/ oare..de ce?/ / <<sufletul se desface precum un lotus în petale fără de număr>> (kahlil gibran)/ esenţa sufletului este mai profundă decât ne-am imaginat vreodată: este singurul lumii liant./ cu toţii avem câte o întrebare. mereu ne întrebăm unde sunt răspunsurile, iar când le aflăm intrăm într-o confuzie totală. dorim cu ardoare să ştim totul, numai că fiecare alege diferite căi de a privi lucrurile. confundăm iluzia cu realitatea şi uităm de unde am pornit. În interiorul nostru suferim şi nu ştim de ce. unii dintre noi se focalizează intens pentru a descoperi ceva mai presus decât rutina zilnică. alţii nici măcar nu se întreabă ce rol au pe acest  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Tinerii si problemele de directie
de zaraza sc la: 22/10/2012 13:59:32
de ce tineri capabili nu au un loc de munca? greselile se regasesc inca din frageda copilarie, cand parintii nu au incurajat spiritul de initiativa si curajul de a face alegeri. le-am tot spus cum e mai bine, i-am ferit de pericole, platind pentru asta, crezand astfel ca le asiguram o copilarie fericita, un start bun in viata. ba i-am si constrans sa faca alegerile pe care noi credeam ca le sunt favorabile, dar... uitam ca sunt fiinte independente. nu sunt jucarii, nu sunt marionete, nici fiinte virtuale. au nevoie sa experimenteze, nimic nu poate inlocui experienta pe propria piele. am sadit frica in ei de mici, frica de caini, de bau-bau, de notele mici, ne-am folosit de pedepse fie ca inte  ...continuare .
65 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...