arhiva: 23/10/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Potcovaru, fiul lui Menelaus.
de sami_paris74 la: 23/10/2012 22:21:08
potcovaru, fiul lui menelaus./ / margioala se apropie de potcovaru, pe care Îl rugă să desfacă cămaşa şi să întindă braţul./ strânse din ochi în momentul când acul lung şi ascuţit pătrunse în cea mai umflată venă de pe braţul drept, se destinse, şi răsuflă uşurat câteva momente, în timp ce drogul porni cu viteză circulând prin toate arterele corpului./ plescăi din limbă şi zise; doamne dumnezeule, ce-aş mai bea o duşcă! simt ca ma usuc de sete./ frişcă şi pardailean zâmbeau plini de curiozitate, în acelaşi timp făcură semn marghioalei să-l cinstească pe bătrân cu o sticlă din cel mai bun rom de goadeloupe. / bătrânul bău cu sete fără  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Am si eu nevoie de ajutor
de Donici Catalin la: 23/10/2012 21:30:17
dupa cum spune si titlu am si eu nevoie de un text argumentativ pornind de la afirmatia "e mare bogatie sa te multumesti cu putin" de ioan slavici. va multumesc din suflet!
21 comentarii
modifica
Cum este toamna rubinie si gutuia amaruie?
de doruhususan01 la: 23/10/2012 19:43:36
“galbena gutuie…dulce amaruie…lampa la fereastra… toata iarna noastra”/ mi-aduc aminte cand eram mici, eu si fratii mei, mergeam la piata cu mama sa cumparam pentru zacusca cele necesare, dar totdeauna cumparam si cateva kg de gutui. era legea nescrisa a fiecarei toamne, sa ne alegem cate trei gutui si sa le asezam pe dulap. in cateva ore, cand intrai in camera te imbata mirosul acela de toamna rubinie./ ne faceam lectiile si aducea una aproape sa putem invata mai bine. atunci, copil fiind, nu ne puneam noi intrebari, de ce sa punem gutui pe dulap, de ce stateau pe masa, de ce an de an se repeta acest lucru, dar era placut. era un sentiment minunat. / tot pe atunci eram foarte m  ...continuare .
1 comentariu
modifica
În carnea de lut
de monte_oro la: 23/10/2012 19:03:03
În carnea de lut ce mi-a fost adăpost / trăit-am vâltori și furtuni fără nume / din coasta adâncă te-am smuls fără rost / crezând că ursirea e rostu-ți în lume. / / prin vinul albastru, din cerul cel gri / se-ntunecă lumea, se-nalță securea / în bezna ce-n tâmple îmi urlă " a fi" / cutreieră lebede ce-mi umplu pădurea. / / lumina se stinge în stors adăpost / ca mierea furată din fagurii seci / tu, literă dulce în noapte de post / păzește-mi căderea de azi înspre veci. / http://www.youtube.com/watch?v=pprcmeykbmw
11 comentarii
modifica
O nouă (mare) farsă ?...
de ionbarb la: 23/10/2012 12:10:52
cică saltul lui felix baumgartner de la 39 km înălţime şi atingerea vitezei de 1,342 km/h în căderea lui liberă, ar fi o cacealma./ la http://www.youtube.com/watch?v=8o6-ckdost8 există o grămadă de comentarii din partea persoanei care a încărcat videoclipul/ <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/8o6-ckdost8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ / /
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...