arhiva: 10/11/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
save....
de crissu:o3 la: 10/11/2012 19:30:00
daca ar exista un buton cu comanda ''save'' ce valori ale vietii ati vrea sa le salvati?...spiritualitatea,aspectul fizic placut,dragostea,fericirea,familia sau banii?
12 comentarii
modifica
Harta numelor romanesti
de zaraza sc la: 10/11/2012 14:53:57
"un român a realizat un proiect online care dorește să cartografieze și să indexe numele de familie din românia, în funcție de zona geografică de unde se trage fiecare. deși încă în dezvoltare, site-ul oferă indicații clare asupra celor mai comune nume dintr-o anumită zonă și locul de unde se poate trage cineva. "/ http://www.stiri.com.ro/stire-39798/de-unde-vine-numele-vostru-harta-online-a-familiilor-din-romania-creata-de-un-tanar-inginer-din-berlin.html/ adresa hartii online/ http://www.nume.ottomotor.ro/
27 comentarii
modifica
Impinsul din culcat pentru dezvoltarea pectoralilor
de muscularyou la: 10/11/2012 09:52:11
impinsul din culcat pentru dezvoltarea pectoralilor / impinsul din culcat cu haltera este considerat unul din cele mai eficiente exercitii pentru partea superioara a corpului. acest exercitiu de baza este de obicei utilizat pentru dezvoltarea pectoralilor, cu toate ca in miscare sunt implicate si alte grupe de muschi (triceps, deltoid anterior). in anumite situatii unele persoane care fac acest exercitiu se plang ca "nu simt" pectoralii - greutatea de lucru progreaseaza cu timpul, ei devin mai puternici in aceasta miscare, insa acest lucru nu se rasfrange nicicum asupra hipertrofiei pectoralilor. cauza e tehnica de executie a exercitiului./ impinsul din culcat are mai multe variatii ceea  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...