arhiva: 03/11/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Urgent ! Ajutor pentru « Speranţa unui vis »
de sami_paris74 la: 03/11/2012 22:57:15
urgent !/ ajutor pentru « speranţa unui vis »/ / eu consider că românul nostru adrian melicovici.. are nevoie de sprijinul tuturor românilor, deci încep cu mine, mă numesc samson iancu şi locuiesc în franţa, ajutorul meu este de 200 de euro, cer doar dlui adrian să ne comunice nr de cont al unei bănci unde se pot trimite banii de ajutor. Încercaţi fiecare să vă imaginaţi mersul lui pe jos din romània pina in italia la roma timpul nefavorabil, masa şi hotelul, unde mai mult ca sigur că preîntâmpină mari greutăţi financiare ca să se odihnească şi să se hrănească./ nimeni nu este obligat să ofere o sumă identică cu a mea, deci fiecare poate să ofere  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Si asta va trece.
de Roman Haduch la: 03/11/2012 21:30:51
aproape sa ma scufund in ochiul ingrijorarilor. vartejul ingrijorarilor proprii ma axfisia. stirile din cotidian, se hlizeau spre mine si, cand voiam sa inteleg ceva, ma pocneau, ma scuipau , ma batjocoreaua, cu scumpiri imediate, anunturi de seceta, foamete, boli, incest, fetitza de 12 ani molestata si abuzata, pregatiri de razboi, violente intre tata si mama, copii obraznici , violenti cu parintii, mamica naste un copil pe care apoi il infometeaza pentru a-l ucide, pachete de tigari cu anunturi funerare, e-uri peste e-uri la puteri de e-uri, tanar autopropulsat in fatza metroului , coca cola- scurtatura spre eternitate./ m-am inchinat, am inteles ca si asta va trece, si am simti mana ferm  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Dieta disociata
de slabitul la: 03/11/2012 13:21:24
dieta disociata – oamenii folosesc dieta disociata de mai bine de 30 de ani intrucat este o dieta sigura care te ajuta sa slabesti in mod sanatos. zeci de studii si carti au fost scrise avand ca subiect dieta disociata, care in timp si-a dovedit eficienta. bineinteles, in timp ce majoritatea nutritionistilor recomanda dieta disociata tuturor celor care vor sa slabeasca repede si sanatos, exista si voci care critica aceasta metoda./ dieta disociata este una dintre cele mai faimoase diete din lume. aceasta este utilizata pe scara larga de cei care doresc sa slabeasca urmand o regula simpla: separarea diferitor tipuri de produse alimentare./ principiile unei diete disociate sunt destul de si  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Cocaina.
de sami_paris74 la: 03/11/2012 08:36:55
În cărţile mele tu eşti un om fără cămaşă şi cravată, fără butoni de aur încrustaţi cu diamante, eşti un om simplu, fără secrete şi fără ascunzişuri; eu te primesc în paginile cărţii mele cu cea mai mare bucurie, fără să te condamn pentru greşelile pe care le-ai făcut în viaţă, te las să te evapori până când de-acolo de sus, din nori, ai să te transformi în picături de ploaie./ (autorul)/ / trandafir termină de povestit poemul şi o mică povestire pe care o ştia de la şcoală, o poveste despre «harap alb «, micuţa margareta îi pupă mâna, soţia lui, gabriela se apropie de el şi, de faţă cu toţi ţiganii îl luă în braţe şi îl săr  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: