arhiva: 06/11/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
12 pasi spre o dieta sanatoasa
de slabitul la: 06/11/2012 19:08:41
12 pasi spre o dieta sanatoasa – urmarea unei diete sanatoase si dezvoltarea unor bune obiceiuri alimentare nu este un lucru atat de restrictiv sau confuz precum cred multi oameni. primul principiu al unei diete sanatoase este pur si simplu consumul unor alimente variate. acest lucru este important deoarece diferite alimente aduc contributii nutritionale diferite./ in al doilea rand, alimentele cele mai des consumate intr-o dieta sanatoasa trebuie sa fie fructe, legume, cereale si alte alimente scazute in grasimi si colesterol. restul substantelor nutritive vor veni din produse lactate si carne slaba de pasare sau peste./ deasemeni, daca doriti sa urmati o dieta sanatoasa este important sa  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ștefan Caraman lansează "92 de povești cu cărți" (clătite incluse!)
de morgothya la: 06/11/2012 12:54:37
vineri, 9 noiembrie, în club la scena din calea călărașilor nr. 55, bucurești, Ștefan caraman și prietenii vă așteaptă să lansați împreună volumul 92 de povești cu cărți, apărut la editura herg benet./ lansarea de carte va avea loc în salonul verde al clubului, la parter, începând cu ora 20.30. ea va fi precedată, de la ora 19.00, de spectacolul de teatru talk show (de Ștefan caraman). / afterparty cu clătite – vino cu un borcan de dulceață din fructul favorit./ 92 de povești cu cărți este o colecție de povestiri inspirate și centrate în jurul cărților, dar nu numai. cartea este când blândă și prietenoasă cu cititorul său, când acidă și ironi  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Da
de wania la: 06/11/2012 02:30:48
când m-am născut,a zis "da"/ când lumea mă striga pe nume,a zis "da"/ când am cerut,a zis "da"/ când n-am mai vrut ,a zis "da"/ când am aprins prima ţigară a zis "da"/ când am zis "da",a zis "da"/ când l-am inventat pe"nu”,a zis "da".../ dumnezeu nu zice nu…
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...