arhiva: 01/12/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Playlistul domnisoarei Nothomb
de Ilayna la: 01/12/2012 21:16:49
era noapte .bineinteles ca era noapte , e ca si cum as mentiona ca marlyn e blonda./ pe fotoliul alb perlat ma asezasem incomoda , incercam sa imi controlez tendinta de a ma misca la fiecare 4 minute si de a-mi aranja parul .bretonul imi statea groaznic , sunt sigura de asta ./ o prezenta impunatoare se indreapta spre mine cu pasi de pisica , scriitoare consacrata de origine belgiana , cunoscatoare a 5 limbi , cu vreo 6 bestselluri la activ si cu imaginea de doamna a misterului ,sofisticata si cam cum ar trebui sa fie o scriitoare ca sa dea bine in mass media .dar ce stiam eu atunci ?/ in timp ce ea se imdrepta spre mine imbracata intr-un kimono negru (s-a nascut in kobe) eu imi aranjam in di  ...continuare .
4 comentarii
modifica
pozna mare
de paula_vs la: 01/12/2012 13:52:58
un tont s-o toanta/ clevetesc la poarta/ tontu-i cere apa/ toantei din galeata/ ea ii da ulcica/ cea fara de toarta/ tontu casca ochii/ nu sti ce sa faca/ toanta rade tamp/ tontu-njura-n gand/ stau si se holbeaza/ acum unu la altu/ pana vine vaca / plecata cu ciurda/ cum vede galeata/ vaca se adapa/ tontu vede treaba/ isi baga apoi capul/ mai era de-o schioapa/ apa in galeata/ isi umfla bojocii/ si trage puternic/ nasu-i find sub apa/ tontu se inneaca/ toanta sta-nterzisa/ cu mainile-n sold/ bietu tont se duse/ in amurgul zilei/ toanta mulge vaca/ si indurerata/ da sa guste lapte/ cu ulcica sparta/ pana sa ajunga / laptele la gura/ mai de tot se varsa/ si atunci cu paiul/ arun  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cine a facut Unirea din 1918, ardelenii sau regățenii?
de Daniel Racovitan la: 01/12/2012 12:36:05
ultima prostie auzită: "unirea din 1918 au făcut-o ardelenii, nu regățenii". dacă nu intrau în transilvania cu sacrificii uriașe armatele romane regățene și dacă nu ocupau doi ani mai tarziu budapesta și jumătate din ungaria (cu alte sacrificii!), puteau sa vrea unire ardelenii pana la sf. așteaptă. / unirea au făcut-o toți romanii, fiecare cu rolul lui./ hai la multi ani, romane!/
18 comentarii
modifica
Nebun batrin ce esti.
de sami_paris74 la: 01/12/2012 05:58:45
pi, lambda şi omega./ universul este un subiect care pune o mare problemă oamenilor de ştiinţă, matematicienilor şi mai ales fizicienilor, pentru că până în prezent nimeni nu a reuşit să-i descopere partea infinită. eu gândesc că dacă există materie şi antimaterie, lumină şi întuneric, există şi o altă dimensiune, o altă cheie care demonstrează « secretul matematic legat între viaţă şi moarte. » pentru mine pi are o legătură directă cu capul, pentru că în universul nostru cerebral există mai mult ca sigur acest număr 3,14./ lambda este corpul care susţine capul, iar în interiorul lamdei se găseşte omega, ceasul care măsoară cu precizie una dintre  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...