arhiva: 18/12/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nonsensul; oare cat poarta la picior?
de beatlemaniacul la: 18/12/2012 21:56:13
deci:/ o tipa este intrebata in fata la mitropolie daca a tinut post. pana aici nimic suspect, insa raspunsul ei este halucinant!!! urmariti mai jos .../ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n8kq7qetkdq
7 comentarii
modifica
Romania mea
de Baby Mititelu la: 18/12/2012 17:52:32
imi recunosc naravul sa iau de ici si sa pun colo, asa si cu textul asta frumos si bun ca painea calda: / / / asta e craciunul meu. cea mai frumoasa poveste de craciun. adevarata. de la alexandra svet./ ''azi intr-un magazin de paine. in fata mea o batranica imbracata tare ponosit scoate cu maini tremurande, cu degete inghetate, un portmoneu invechit in care se zaresc cateva bancnote de 10 lei - putine! si cateva de 1 leu- ceva mai multe. scoate dintr-un buzunaras ascuns cateva monede. le numara, cu grija, de cateva ori. cu aceleasi degete tremurande- imbatranite de atatia ani de munca, de jertfe, de chinuri, de suferinta, de lacrimi, de boli... de prea putine bucurii. cere doua paini.  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Sfat
de 10:15 la: 18/12/2012 17:17:23
de ajutor sa te feresti ca de saracie,/ sa fii sarac puternic, sa nu cersesti;/ o mana-ntinsa apare adesea de mesie/ strangand in palma iertarile ceresti./ o haina atinsa de caldura, de atata timp/ nemaiatinsa de-a ei caldura a ta simtire slaba,/ refuz-o de la rau, sub dansa este ghimp/ ce-ntrece in durere un suflet fara vlaga!
1 comentariu
modifica
Confesiune
de 10:15 la: 18/12/2012 17:14:31
cu credinta-n dumnezeu/ si cu pieptul inainte,/ asta-i crezul meu/ parinte!/ cu credinta-n dumnezeu,/ caci e singurul,/ cum sunt singur mi-e mereu/ lumina-singurul,/ si cu pieptul inainte/ trainic ca un zid de caramida,/ indaratu-i tremurinde/ oscileaza idealuri invelite in hlamida.
comenteaza!
modifica
O seara cu Dona Juana
de morgothya la: 18/12/2012 12:32:35
atrium cafe si editura herg benet anunţă, pe 20 decembrie, la ora 18.00, lansarea sibiană a tulburătorului roman erotic dona juana al tinerei scriitoare lorena lupu./ lorena a debutat în literatură cu romanul de dragoste rondo capriccioso, unul dintre cele mai apreciate romane ale anului 2006. / „naratoarea, o proaspătă absolventă de teatru, este atât de naturală şi sinceră încât sunt momente în care nu poţi să îţi stăpâneşti un hohot de râs. apoi, totul este atât de "contemporan", de la cafeneaua "nescafe" din pasaj de la universitate şi aglomeraţia din piaţa amzei, până la umilinţele pe care trebuie să le îndure cam toţi absolvenţii de teatru pentru  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Bookfest de Craciun: doua intalniri ale Cristinei Nemerovschi cu cititorii
de morgothya la: 18/12/2012 10:53:43
scriitoarea cristina nemerovschi, autoarea romanelor sange satanic (herg benet, 2010, herg benet, 2011), pervertirea (herg benet, 2012) si ani cu alcool si sex (herg benet, 2012), va avea doua sesiuni de autografe in cadrul targului de carte bookfest de craciun./ targul se desfasoara in bucuresti, la biblioteca nationala, pana pe data de 23 decembrie./ intalnirile cristinei nemerovschi cu cititorii vor avea lor astfel:/ - joi, 20 decembrie, ora 18.00/ - sâmbătă, 22 decembrie, ora 18.00/ ambele întâlniri au loc la standul herg benet./ un fragment dintr-un interviu recent cu cristina nemerovschi:/ i: cum îţi construieşti un roman? ai scheme cu personajele şi cu desfăşur  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Stiati ca...
de Victorian Silă la: 18/12/2012 01:53:56
1) polii magnetici ai pamintului sint in continua miscare, in prezent la o rata accelerata. de exemplu, polul nord magnetic se deplaseaza dinspre zona arctica canadiana catre siberia. la inceputul secolului trecut acesta se deplasa anual cu aproximativ 10 km; in 2003 deplasarea a fost de 40 km. deplasarea polului sud este independenta fata de deplasarea polului nord, si in consecinta cei doi poli magnetici nu sint diametral opusi. cimpul magnetic terestru isi modifica in timp atit directia, cit si intensitatea. analiza rocilor vulcanice a dezvaluit ca polaritatea cimpului magnetic s-a inversat de zeci de mii de ori de-a lungul istoriei planetei. spre deosebire de soare a carui cimp magnetic  ...continuare .
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: