arhiva: 20/12/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
si totusi....
de om la: 20/12/2012 21:33:42
citind titlul confei lui dr "vanzarile-de-ghiozdane-antiglont-pentru-copii-au-crescut" (i)...m-a dus gandul la 2 evenimente incredibile. / va propun sa vedeti/cititi:/ -filmul "joyeux noel" (ii)/ -charlie_brown_and_franz_stigler_incident/ / (i)/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/29628/vanzarile-de-ghiozdane-antiglont-pentru-copii-au-crescut/1/ (ii) http://www.youtube.com/watchv=nxcsenvzgrm/ (iii) / http://en.wikipedia.org/wiki/charlie_brown_and_franz_stigler_incident/ / m-ar bucura sa mai puneti si voi astfel de evenimente ca sa nu uitam ca totusi..../
5 comentarii
modifica
Ce vreti sa va aduca Mos Craciun?
de Baby Mititelu la: 20/12/2012 17:55:59
cand eram mica-medie-mare scolarita si incepea trimestrul doi, prima intrebare intre noi era "ce ti-a adus mos craciun?"./ mie mos craciun nu-mi aducea niciodata nimic si trebuia sa inventez cumva ca sa ies din incurcatura...si inventam./ cand am mai crescut am inteles ca acest simpatic si cunoscut mos chiar ca exista! intr-un fel particular, original tainic dar exista!/ prin mos craciun acum inteleg nu neaparat un dar material ci unul spiritual. un inteles nou, o lumina noua , un om nou in viata mea, un cuvant potrivit, o liniste dupa care am tanjit mult, o idee interesanta, o surpriza oarecare dar surpriza sa fie si placuta si blanda! un miracol.../ / deci, cafegii, ce vreti sa va aduca m  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Povestea romanilor care au cheltuit 10000 de euro aşteptând apocalipsa
de Daniel Racovitan la: 20/12/2012 11:26:18
inspirandu-ma din caragiale as putea zice: vorba aia, de ce sa nu avem si noi survivalistii nostri?/ "mâine pământul îşi schimbă polii, urmează zile de întuneric şi cutremure, apoi trecem la un nivel de vibraţie 4d şi în final ne schimbăm adn-ul, afirmă lideri spirituali şi „specialişti”. unii se ascund, în faţa apocalipsei. alţii fac bani./ pe internet românii sunt sfătuiţi să petreacă „apocalipsa” în bucegi, retezat, în piatra craiului, zona bran, la Şinca veche, în apuseni sau maramureş, locuri unde se găsesc linii de câmp energetice sau vortexuri. doi timişoreni s-au retras de un an la munte, au învăţat să îşi asigure singuri 95% di  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Vanzarile de ghiozdane antiglont pentru copii au crescut
de Daniel Racovitan la: 20/12/2012 11:16:31
la pariu ca nici de data asta nu vor invata nimic americanii iar istoria se va repeta aproape sigur peste cativa ani?/ / "in urma atacului armat de la newtown, cand un tanar a ucis 20 de copii intr-o scoala, vanzarea echipamentelor de securitate special create pentru copii inregistreaza o crestere considerabila in sua./ produsul "vedeta" este un ghiozdan antiglont. poate fi folosit ca scut si cantareste mai putin de 500 de grame, datorita unui strat de carbon ultrarezistent, si la prima vedere nu se deosebeste de un ghiozdan obisnuit pentru copii./ ghiozdanul costa 300 de dolari si are doua modele "mica sirena" pentru fete si "avengers" pentru baieti (...)" / stire de aici: http://www  ...continuare .
11 comentarii
modifica
admin
de Baby Mititelu la: 20/12/2012 10:09:36
ai bannat-o pe paula pentru "si tu esti cu tot respectul un mare prost". 8 saptamani!/ a spune/scrie cuiva ca e un prost (chiar daca cu "tot respectul") este fara doar si poate ofensiv!/ dar!/ in cafenea mai exista si altii care ofenseaza si, din pacate, doar asta fac, zi de zi!/ e o chestiune de principiu, nimic personal cand iti aduc la cunostinta ca si zaraza in comentariile ei spune exact acelasi lucru : esti prost/proasta. si fara "cu tot respectul"./ iarasi picky ...nici el nu se poate controla in a face strict aceleasi comentarii: esti prost, stric orzul, intrebarea e idioata si marlaneasca, zic "doamna mititica" dar nu inseamna ca te consider o doamna...etc, etc./ userul munteanu rodi  ...continuare .
59 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...