arhiva: 04/12/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sfaturi pentru copii, de ziua alegerilor
de gabi2049 la: 04/12/2012 15:47:25
dragi copii, avand in vedere ca se apropie 9 decembrie, cand veti vota, va propun cateva exercitii care sa va ajute in momentul respectiv. indiferent daca veti fi urmarit sau nu campania electorala, cu cateva zile inainte de a aplica stampila pe buletinul de vot este recomandabil sa meditati un pic la urmatoarele:/ 1. democratia inseamna, in primul rand, alegeri. acum este momentul ideal sa va exprimati optiunea politica, sa sanctionati politicienii de care sunteti nemultumiti si sa cautati unii in care sa va puneti increderea pentru urmatorii 4 ani. manifestatiile de strada, desi permise in democratie, au mai mult rolul de a atrage atentia opiniei publice si clasei politice cu privire la  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Informatii despre candidatii la alegerile parlamentare
de Daniel Racovitan la: 04/12/2012 15:26:29
ca sa stii cu cine votezi la alegerile parlamentare de duminica 9 dec., exista un sit cu informatii despre candidatii din colegiul tau (din care vei alege cate unul la deputati si la senat). / se poate cauta colegiul din care faci parte după stradă, comună sau oraș./ http://colegii-electorale.info
comenteaza!
modifica
nimic
de thegodra la: 04/12/2012 10:27:12
În lumina dimineții, văd pe poartă toți sticleți!
12 comentarii
modifica
Despre Înțeles
de thegodra la: 04/12/2012 10:21:40
am căutat câteva citate ale lui hermes trismegistul din cartea ”corpus hermeticum” în prealabil:/ 1-a-l înţelege pe zeu este foarte greu./ 2-cel mai mare rău pentru om este necunoaşterea zeului./ 3-voinţă zeului este împlinire absolută, a voi şi a face sunt pentru el lucrarea aceleiaşi clipe./ sursa citatelor- citatepedia.ro/ -------------- · ---------------/ nu poți înțelege ceva decât dacă e cel mai grav lucrul tău sau cel mai evoluat din câte cunoști deoarece orice altceva va veni în conflict cu el, ori se asimilează prin acceptament totalitarist(dacă asemănarea a mai fost și altădată combătută și deci nu are rost să se repete un pic diferit  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...