arhiva: 08/12/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Maidaneza si tragerea de noapte
de Victorian Silă la: 08/12/2012 21:14:33
mulţi din pluton erau respectaţi din start, cum ar fi moroşanu şi toţi cei din categoria celor solizi, la fel cei cu pile, ca milu şi amoc, apoi cei care ştiau bancuri, pentru că ei erau sufletul plutonului după ce se dădea stingerea. pe mine mă respectau de la faza cu căţeaua – nu s-ar fi luat unul de mine. chiar şi moroşanu îmi vorbea ca unui egal de atunci, deşi nu eram prieteni. / erau mai mulţi cîini care se aciuiaseră pe lîngă popota garnizoanei, dar cea mai simpatică era o căţea maidaneză, albă cu pete negre şi urechi lungi de labrador. Îmi plăcea mult de ea şi îi pusesem numele colţata, pentru că avea caninii atît de lungi încît îi ieşeau de o  ...continuare .
19 comentarii
modifica
QED?
de 1brasovean la: 08/12/2012 19:54:01
<img src='http://www.primastire.ro/files/images/1200.jpeg'>/ <a href='http://adevarul.ro/international/in-lume/omul-prevestit-colapsul-economic-urma-40-ani-omenirea-inca-curs-autodistrugere-1_50c2f341a13fb28bd7cc2bfe/index.html'>"companiile farmaceutice din sua cheltuiesc mai mulţi bani pe noi tratamente pentru prevenirea căderii părului decât pe prevenirea răspândirii infecţiilor hiv. de ce? pentru că oamenii bogaţi chelesc, iar cei săraci contractează virusul imunodeficienţei.” - dennis meadows.</a>/ /
4 comentarii
modifica
viteazului
de paula_vs la: 08/12/2012 16:37:10
să-nvarte cerul cel înalt, / să-ncaleca și norii-acum, / și capul mi-e desprins de trup / iar barda-n stânga n-o apuc / să crap cu ea țeasta valonă, / să smulg cu dreapta coama-i blondă / să calc cu cizma cap de șarpe, / să rup în dinți vâna-i din gât / străinului celui plătit, / eu cel întreg ce-am întregit / pământu asta urgisit, / mă-nvart în cercuri în cădere / să mă cuprindă ierbi ca o muiere, / să-mi crească aripi mari din bărbi, / s-acopăr munții cu cărări / că i-am brăzdat cu armăsari, / cătând în lume frați de-ai mei / să-i mân în luptă ,să-i adun, / să-i mai întorc pe otomani din drum , / să-i trag în lanțur  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Democraţie românească
de Valeriu Cercel la: 08/12/2012 04:14:34
cum înţeleg democraţia/ Şi o aplic, bine’nţeles,/ ca orişicare-n românia,/ sunt fericit, căci, mai ales,/ am dreptu-n public să înjur, / să huiduiesc pe cine vreau,/ Şi fără să mă doară-n şnur, / sunt liber să vorbesc pe şleau,/ de aia greu mi-e să accept, / Şi implicit mă şifonez,/ când îmi dictează vr’un deştept,/ cu cine treb’e să votez;/ eram la rând, tot discutând,/ la compensate, natural,/ ca pe la prânz, sare-un bolând/ din opoziţie, normal,/ zicând, al dracului falit,/ auzi la el, cu gând curat !/ de vreau un trai mai fericit/ Şi-o pensie, la fel, de stat,/ să nu cumva, ştampila mea,/ s-o pun pe vreun gargaragiu,/ pe-un mincinos,  ...continuare .
4 comentarii
modifica
"Frînghie" la vizita medicală
de Victorian Silă la: 08/12/2012 03:33:58
din grupul celor respectaţi însă, aceia care aveau trecere la dame erau adevăraţii idoli ai plutonului iar poveştile lor erau aşteptate cu mai mult interes decît bancurile cele mai tari. / aici liderul era un alt moldovean micuţ de înălţime pe care-l poreclisem frînghie pentru că se spunea că-şi ţine sula înfăşurată în chiloţi precum o frînghie. de fapt frînghie nu era numai idolul plutonului ci al întregului batalion pentru că reuşise să se cupleze din prima zi cu infirmiera de la cabinetul medical al unităţii, o curviştină după care şi la căpitani li se scurgeau ochii. / În prima zi ne aşteptaseră cu vizita medicală, iar cei care veniseră cu părul m  ...continuare .
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...