arhiva: 01/02/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Santajul" - un roman de Patrizio Trequattrini (trad. Laszlo Alexandru), la editura Herg Benet
de morgothya la: 01/02/2012 20:41:22
la editura herg benet a apărut, în colecția radical din 8, romanul Șantajul, de patrizio trequattrini, tradus din italiană de laszlo alexandru./ / “singurul mod de-a fi sinceri este să recunoaştem că trebuie să trăim în lume etsi deus non daretur. (..) Însuşi dumnezeu ne învaţă că viaţa noastră omenească trebuie să continue de parcă el n-ar exista.” (dietrich bonhoeffer)/ “eclipsa luminii lui dumnezeu nu înseamnă stingerea sa, chiar mîine ceea ce s-a interpus ar putea să dispară.” (martin buber)/ acestea sunt cele două motto-uri care deschid romanul Șantajul, ce ar putea fi citit deopotrivă ca un roman de aventuri, cu mister și răsturnări de situ  ...continuare .
4 comentarii
modifica
50
de Baby Mititelu la: 01/02/2012 12:22:23
paula, cu ocazia implinirii a cincizeci de ghiocei primeste, la o cafea, urarile mele de la multi, fericiti, frumosi, luminosi ani!
27 comentarii
modifica
mai precis lipsa ei
de thebrightside la: 01/02/2012 10:35:46
ghetele mele au lacrimi de sare pe obraji/ zăbovesc nedumerite lângă troiene de ieri irosite/ nu mai e cale înapoi nu una de pe care să te poţi întoarce/ iar înainte/ au/am/avem nevoie de un răsărit glorios / de un verde la semafor de-o mână caldă un je ne sais quoi/ îndeajuns de banal încât să deturneze ziua asta naşparlie/ iată bagajul tău dragă a tout a l'heure/ nu e vorba de timp pentru el avem tot respectul/ să nu ne înţelegeţi greşit nu e niciodată vorba de timp / (mai precis de sfâşitul lui)/ de zădărnicie de priviri furişe înapoi înainte înapoi înapoi înapoi/ e vorba de mâna aceea caldă/ (mai precis de lipsa ei)/ /
10 comentarii
modifica
Ia sa vedem, cafegii, ce raspunsuri dati! :)
de Baby Mititelu la: 01/02/2012 10:17:04
toti barbatii cauta o femeie inteligenta, frumoasa, amuzanta, bine ingrijita, eleganta, citita, sexy, tanara, cu apartament, masina, blanuri, diamante, si cel mai important, credincioasa si generoasa... insa apare o intrebare: pentru ce ii trebuiesti tu ei?
40 comentarii
modifica
Si totusi...2012...
de Baby Mititelu la: 01/02/2012 09:00:08
m-am dumirit un pic ce e cu acest sfarsit de lume si propun confa asta tuturor celor care vor, si ei, sa se dumireasca. nu este vorba despre apocalipsa, nici despre biblie dar cine vrea e liber sa aduca in discutii si argumente religioase... / sa incercam impreuna sa vedem stiintific lumea in 2012, ok!?
71 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: