arhiva: 10/02/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Balta Alba
de pescadorul la: 10/02/2012 23:34:14
mai pe seara am prins la radio, cat ma alimentam, ca ce bine ar fi fost sa fiu crocodil ca astia manaca o data la 6 luni sau macar erbivora, mai o frunzulita, un snop de fan si desert niste coaja de copac si gata eram satul. singura nasoala in acesta ipostaza era rumegatul si faptul ca materia vegetala cand sta la macerat elimina gaze dar decat sa le iau de la rusi pe pretul ala mai bine ma conectez la aragaz si fac economie. de-o cafea tot produc din productie proprie./ dar sa revin la subiect era vorba de voda caragea, un domnitor fanariot ce a fost inscaunat in muntenia in 1812 si a carui domnie de 6 ani p-aci pe la noi a fost punctatat de numeroase dezastre. primul a inceput chiar din ziu  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Om vs Maşină
de ionbarb la: 10/02/2012 17:25:42
am găsit aici http://www.assemblymag.com/articles/85269-assembly-planbook-man-vs-machine un articol interesant care expune o diversitate de păreri venite de la specialişti consacraţi, legate de fabricile viitorului. începând cu anii 1960 interacţiunea om-maşină s-a schimbat dramatic odată cu apariţia calculatoarelor, a comenzilor numerice şi a roboţilor. se vorbeşte de aşa numita "lights out manufacturing" în care o fabrică produce şi asamblează fără nici-o intervenţie umană. specialiştii niponi preconizează astfel roboţi umanoizi care să lucreze în fabrici cu luminile şi aerul condiţionat oprite.
15 comentarii
modifica
Apel la realizarea de filme de foarte scurt-metraj pentru selectia nationala „Around the Très Courts”
de Daniel Racovitan la: 10/02/2012 14:41:20
"aflat la cea de-a sasea editie la iasi, festivalul international de film de foarte scurt-metraj „très courts” s-a facut cunoscut datorita formatului sau original si a interactivitatii propuse. eveniment fara frontiere, care are loc in fiecare an simultan in 80 de orase din 17 tari, „très courts” se va opri iarasi la iasi, vineri, 4 mai 2012. pana atunci insa, realizatorii de film (amatori sau profesionisti), care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in regiunea moldovei (judetele galati, vrancea, vaslui, barlad, iasi, neamt, suceava sau botosani), sunt invitati sa ne trimita pe suport dvd creatiile personale pana pe 9 martie 2012, pe adresa institutului francez iasi, bd. carol i  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Bogăția și împărțeala
de Daniel Racovitan la: 10/02/2012 12:46:28
noțiune tare draga celor cu idei cu nuanțe roșii, anume: "redistribuția bogăției". un soi de "iti iau aproape tot ce ai in casa si impart la altii, apoi in fiecare camera iti bag pe gat cate un locatar pe gratis". au facut-o deja comunistii prin 1948, cu rezultate 'minunate'. / circula pe net:/ 1. nu poti face ca saracii sa devina bogati, iar bogatii sa nu mai fie bogati doar dand o lege./ 2. pentru tot ceea ce o persoana primeste fara sa munceasca, alta persoana va trebui sa munceasca fara sa primeasca./ 3. guvernul nu poate da cuiva ceva fara ca in prealabil sa ia acel ceva de la altcineva./ 4. nu poti multiplica bogatia impartind-o./ 5. cand jumatate din oameni ajung sa c  ...continuare .
25 comentarii
modifica
manifest sau ceva
de Homo Stultus la: 10/02/2012 12:21:24
mărturisesc că pot să înţeleg năzuinţele întru utopie atunci când orizontul încetează să fie îmbietor. Într-un ansamblu de realităţi sociale care pot fi definite ca strivitoare pentru o bună parte a oamenilor, orice soluţie, oricât de radicală, poate genera un fel de liniştire izbăvitoare. problema salubrităţii într-o astfel de situaţie este pur secundară. / În răstimpuri s-ar părea că oscilăm între un tip sau altul de manifestare în ceea ce priveşte organizarea socială. sunt tipare de organizare la care putem să aderăm total şi sunt tipare la care ne vedem obligaţi să aderăm declarativ./ că pendularea se petrece de multe ori între nişte coordo  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Votati copacul european al anului
de zaraza sc la: 10/02/2012 10:19:51
votati copacul european al anului intrand pe acest link:/ http://www.treeoftheyear.org/?lang=ro/ la acest link gasiti si povestile copacilor propusi. pe 29 februarie se incheie votarea!/ din românia este propus ulmul din căpeni!/
9 comentarii
modifica
Noutati ✔
de NNSS la: 10/02/2012 03:33:50
puteti folosi google translate daca aveti nevoie./ http://fameonline.co.uk/2012/02/from-uh-animation-geek-to-top-model-worldwide// (*^ -^*)
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...