arhiva: 17/02/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
2012 - convulsii...sens !
de Roman Haduch la: 17/02/2012 15:06:23
47 de zile din anul de gratie 2012 au trecut, sunt istorie, nu mai se intorc , in ciuda tuturor fanteziilor care sustin reversibilitatea secundei./ zilele trecute doi prieteni mi-au povestit urmatoarele:/ - primul prieten, "...provin dintr-o familie dezorganizata , tata a decis sa ne paraseasca, pe vrema cand aveam 2 ani. mama ne-a crescut singura, pe mine si pe fratele meu. aveam o situatie materiala buna. am ajuns la liceu , si din dorinta de a experimenta trairi noi, am ajuns sa consum droguri. timp de 15 ani a durat captitatea, mea , consumator de heroina . am pierdut casa, sotia si copilul . am vrut sa ma salvez , mergeam la 8+1, ca la hotel, cand ieseam, cadeam iarasi in consumul  ...continuare .
14 comentarii
modifica
prejudecăţi
de Homo Stultus la: 17/02/2012 11:37:10
oameni ştiuţi şi atitudini neştiute. / <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/a0nrlnmwuxa" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ p.s. nu mă interesează omul politic în situaţia de faţă; nici calitatea îndoielnică a emisiunii.
15 comentarii
modifica
Singuri pe lume
de pescadorul la: 17/02/2012 02:12:06
cu drag lui bm./ gogu s-a trezit si instinctiv a dus mana spre perna de alaturi. perna era la locul ei nefolosita, langa gogu nu era nimeni. nici nu avea cum sa fie caci pe terra anilor 2515 singurii locuitori humanoizi erau barbatii care in camerele de odihna dormeau singuri. gogu isi mai amintea vag de la scoala ca acum un secol printre barbati misunau niste fapturi asemanatoare, pe alocuri, cu ei numite femei dar disparute din cauza unor bacterii ce atacau doar partea femeiasca si cand erau aproape de extintia finala au aparut din inalturi niste masinarii zburatoare ce le-au adunat si au disparut cu ele. / de atunci o data la 7 ani reveneau si lasau copii, toti baieti in varsta de 7 ani.  ...continuare .
23 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: