arhiva: 22/02/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
boicotati Olanda?
de zaraza la: 22/02/2012 18:52:07
probabil ca ati aflat pana acum de site-ul lui geert wilders, pe care olandezii sunt invitati sa lase reclamatii anonime la adresa est-europenilor: / http://www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/ / textul suna asa: / de la 1 mai 2007 se vorbeste de libera circulatie a fortei de munca intre olanda si 8 state membre eu din europa centrala si de est (state moe ; na: “moe” in olandeza inseamna obosit, probabil domnul geert wilders a vrut sa fie extra spiritual aici)./ in acest moment estimam ca traiesc in olanda intre 200 000 si 350 000 de oameni din aceste tari. pvv este unul dintre putinele partide politice, care s-au opus de la inceput impotriva deschiderii pietei muncii p  ...continuare .
62 comentarii
modifica
Interviu cu Cristina Nemerovschi realizat de Ioana Vighi (partea a doua)
de morgothya la: 22/02/2012 18:37:39
(continuare)/ pe lângă fanii pe care mi i-a câștigat cartea, ea a mai făcut un lucru minunat, și anume a fost foarte pe sufletul unor oameni pe care îi admir de pe vremea când nu-mi trecuse prin cap că voi scrie o carte sau că voi scrie în general. mulți dintre scriitorii mei preferați au citit cartea și au apreciat-o. asta înseamnă enorm pentru mine, și este fără-ndoială unul dintre motivele pentru care mă bucur tare mult că am publicat-o. emoția pe care am avut-o citind impresiile acestor oameni despre romanul meu va fi mereu una dintre cele mai frumoase amintiri ale anilor ăștia. Și, pe lângă amintire, va fi și o certitudine de un anumit tip… chiar dacă as  ...continuare .
3 comentarii
modifica
hituri fotbalistice
de om la: 22/02/2012 16:40:04
acum ei dau hiturile ;)/ <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/hcm55lu9knw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ a trecut vreamea cand cantam:/ "fata mamii ce-ai vrea tu/ fotbalist sa-ti dea mamica/ nu, nu mamico, nu/ toata ziua minge, minge/ seara......ge " :))
5 comentarii
modifica
Patru motive pentru care bombardamentele Tsahalului asupra complexelor nucleare ale Iranului par iminente
de Daniel Racovitan la: 22/02/2012 14:06:28
un articol interesant. parerea mea e ca chestiunea e mai grava decat crede lumea./ "david ignatus, editorialist la washington post, a starnit recent emotie cand a relatat afirmatiile lui leon panetta, secretarul american al apararii: israelul ar putea ataca iranul si complexele sale nucleare "in aprilie, in mai sau in iunie". (...)"/ "iata mai jos patru motive invocate de robert haddick:/ 1. urgenta/ 2. alternativele la actiunea militara nu sunt destul de eficiente/ 3. avantajele escaladarii violentelor/ 4. stapanirea jocului "/ / http://www.hotnews.ro/stiri-international-11570813-patru-motive-pentru-care-bombardamentele-tsahalului-asupra-complexelor-nucleare-ale-iranului-par-iminente.h  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Comisia Europeana trimite ACTA la verificari la Curtea Europeana de Justitie
de Daniel Racovitan la: 22/02/2012 13:59:41
lucrurile par sa se miste:/ "comisarul pentru comert, karel de gucht, a anuntat miercuri, la bruxelles, decizia comisiei europene de a trimite tratatul acta la cea mai inalta instanta europeana pentru a stabili daca exista incalcari de orice fel in privinta drepturilor fundamentale si a drepturilor de proprietate intelectuala.(...)"/ http://economie.hotnews.ro/stiri-it-11571240-comisia-europeana-trimite-acta-verificari-curtea-europeana-justitie.htm
3 comentarii
modifica
Gigi, sari ca se arde micii....
de pescadorul la: 22/02/2012 13:35:33
iata ca se pregateste legea gratarelor. era ea oportuna si ce ar trebui sa rezolve?/ dupa cum ramane locul in urma iubitorilor de cefe, mici si alte delicatese afumate pe gratar, in opinia mea era obligatorie. natura nu trebuie confundata cu un fel de bucatarie la iarba verde si unde vrea muschii mei ma opresc si-i bag un gratar de moare lumea. gradul de civilizatie, peste tot in lume se mentine prin lege, natura nu poate fi invadata oricum fara nici o limita. oriunde in lume inainte sa faci ceva te interesezi daca ti se permite. in italia daca te duci sa pescuiesti la o balta amenajata nu ai voie sa intri in apa de exemplu, daca vrei sa te racoresti sau sa te usurezi mergi la dus sau la surs  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Reînchipuire
de monte_oro la: 22/02/2012 13:13:20
reînchipuire/ cu chipul mirare în duh de-ntuneric/ privirea-ţi străbate prin ceţuri fierbinţi,/ pierdută prin beznă şi ruptă de sferic,/ hrănit-ai doar haite de rugi fără sfinţi./ deschide altarul, magnolie-a nopţii,/ aprinde-ţi lumina din buze şi ochi,/ iar candelă arde-n cotloanele sorţii/ de umbră şi Şarpe să-ţi dai de deochi./ Întinde-ţi făptura-n căldura cea albă/ deschide fereastra spre-un alt curcubeu/ căpruiul zvâcnească din inima-dalbă/ pe noul tău chip surâzând dumnezeu.../
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...