arhiva: 28/02/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fizicianul Stephen Hawing, surprins de paparazzi într-un club de swingeri :)
de Daniel Racovitan la: 28/02/2012 20:05:29
alta stire tare :)/ "alături de contemplarea misterelor universului, faimosul fizician britanic stephen hawking are și interese mai „pământene”. recent, a fost surprins de paparazzi într-un club de swingeri din california./ stephen hawking, alături de patronul unui club de swingeri din londra/ săptămâna trecută, un site din america relata că profesorul hawking fusese văzut într-un club de swingeri din california, însoțit de mai multe asistente medicale. fizicianul a fost surprins în timp ce plătea câteva tinere dansatoare pentru a performa „în privat” pentru el (...)"/ http://www.evz.ro/detalii/stiri/fizicianul-stephen-hawing-surprins-intr-un-club-de-swingeri-  ...continuare .
4 comentarii
modifica
"Primul satelit românesc ne-a făcut de râs în spaţiu!"
de Daniel Racovitan la: 28/02/2012 13:06:23
e grav :)/ "veşti proaste din cosmos! goliat, primul satelit românesc plecat în spaţiu, se pare că se va întoarce cât de curând în patrie – şi nu din proprie iniţiativă. „a făcut el ceva...”, spun reprezentanţii agenţiei spaţiale române, deşi nu deţin detalii asupra faptelor comise de goliat. din informaţiile pe care le-au primit de la nasa, specialiştii români sunt însă siguri că satelitul ne-a făcut de râs şi în spaţiu. „ultimele imagini pe care le-am primit ni-l arată împodobit cu o emblemă de merţan. de asemenea, satelitul ne-a mai trimis şi nişte fotografii cu el pe pat, doar în chiloţi, acoperit cu euro”(...)"/ ...relateaza times new r  ...continuare .
9 comentarii
modifica
V-am luat un martisor...
de Baby Mititelu la: 28/02/2012 10:57:08
primavara frumoasa, cafegii!
9 comentarii
modifica
J Edgar - Pareri filme
de mooviman la: 28/02/2012 08:42:52
j. edgar hoover (leonardo dicaprio), cel care are o pagina mare mare de tot pe wikipedia, a fost transpus pe marele ecran de clint eastwood. numai pareri de bine despre filmele regizate de batran, in afara de acesta. parca nu are inceput, nu are sfarsit. filmul prezinta povestea lui edgar ( logic nu ? ) de cand era el tanar fecior si pana nu a mai fost. ne prezinta ascensiunea lui in departamentul de justitie, cum a organizat biblioteca nationala si cum a venit cu ideea de a centraliza amprentele tuturor pentru o mai usoara identificare a cetatenilor. odata ajuns la sefia fbi-ului, acesta incepe sa lupte pentru a castiga din ce in ce mai multe drepturi pentru departament, pentru a ii oferi ma  ...continuare .
3 comentarii
modifica
problema
de haloiu la: 28/02/2012 02:10:24
avem 3 politai si 3 hoti pe malul unui rau./ mai avem de asemenea si o barca de 2 persoane. / intrebare:cum trec cei 6 apa fara ca sa ramana pe niciunul din maluri mai multi hoti decat politai?/ precizez ca cineva trebuie sa se intoarca cu barca....pleaca 2 ...vine unu.../ nu vine barca singura
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...