arhiva: 29/02/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poveste fantastica
de pussinbooks la: 29/02/2012 18:12:22
de obicei miss pisi era o cocheta. gene carliontate perfect sub ochelarii cu rama groasa, mustati delicate vibrand imperceptibil cand intorcea cate o fila de carte, ghetute cu ciucurei si manusi din dantela frantuzeasca. / cam asta ii trecea prin gand lui pisi cu blana valvoi si toate cele 20 de gherute infipte in spinarea lui condor. asta si o reinnoita credinta in cele 9 vieti pisicesti. / un tipat ascutit ca o lance o trezi brusc din scurta reverie. / "pisi, tine-te bine! la semnalul meu sari!"/ apoi aripa masiva a lui condor cobora brusc catre liziera padurii. pe langa urechea stanga ii vajai o sageata cu varful rosu. / "condor, ne intalnim la pestera crailor! ai grija de tine!"/ "acum!sa  ...continuare .
10 comentarii
modifica
martie 2012-1 si 8
de Roman Haduch la: 29/02/2012 16:54:53
martie 2012. punem punct oricarei crize.mireasma , de la viata catre viata. inviorare sufleteasca, psihica si fizica. inimile toate , pline cu bucurie si pace ./ energie indestulatoare pentru ca fiecare cafegiu sa-si realizeze scopul ravnit./ iar, pentru cei ce pretuiesc un diamant, din coroana de lumina a cuvantului , ofer, cu mult drag, versetul 19 , aflat in capitolul 4 din epistola lui pavel catre filipeni. / dumnezeu sa va binecuvanteze!/ si, tie, iti multumesc in mod special./ cu drag si mult respect, rh
11 comentarii
modifica
85%
de pescadorul la: 29/02/2012 13:18:14
in familiile din romania se pare ca in 85% din cazuri se petrec agresiuni asupra membrilor, fie sot, sotie, parinte, copil, agresorii fiind "capul" familiei, cel ce detine "puterea"./ in general agresorii sunt barbatii ce-si domina "vioelent" familia, in primul rand sotia fiind "ciuca batailor"./ acest comportament de urangutan desi este preponderent raspandit la nivelul "bizonului" ce preia de la inaintasi aceasta calitate si se manifesta in multe cazuri avand in cap aburii alcoolului ce incetoseaza creierii aia rudimentari, apare insa si la "nivele superioare". adica nu sunt putine cazuri cand niste "intelectuali" pun mana pe bici, fara sa ezite prea mult, in relatia cu consoarta si nu numa  ...continuare .
34 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: