arhiva: 05/02/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
***
de Danlevant la: 05/02/2012 21:51:18
mi-e gândul azi un cimitir batrân, cu braţe descărnate întinse-n alb pustiu de iarnă si ochii devoraţi de corbii renunţării... lupi de-ntuneric lung adulmecă fireasca teamă şi-n jurul drumului coboară liniştea în stol gălbui de molii...
3 comentarii
modifica
daca tot urmeaza o zi de luni
de paula_vs la: 05/02/2012 20:47:51
biserica zilei de vineri/ 4 septembrie 2009 de acelasi zicu/ se zice ca luni nu creste nici iarba. mergand mai departe, putem spune ca marti incepe sa mijeasca, miercuri e de un deget, joi poate ascunde deja fecalele unui patruped, detinut de o baba senila./ daca analizam la rece, ziua de marti e mai urata decat cea de luni. e simplu. luni avem inca weekend-ul in oase. fie ca suntem mahmuri, hidos de lenesi, storsi de viata, supti de energia partenerului de dormitor, luni e un fel de duminica la lucru. numa’ ganditi-va, socotiti-va si veti vedea ca nu da cu virgula. marti e ziua aia in care se scorojesc peretii. de ce? pentru ca, oricum ati lua-o, marti e inconjurata de zile de lucru. e  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Tipuri de spiriduşi
de paula_vs la: 05/02/2012 19:57:49
"nu ştiu dacă aţi realizat, dar în jurul nostru se întâmplă lucruri ciudate. foarte ciudate. cele mai ciudate! sunt convins că nu doar mie mi se întâmplă şi sunt la fel de convins că nu e vorba de fenomene paranormale. Şi totuşi, dispar şi apar lucruri, fără vreo explicaţie logică. asta până m-am gândit mai bine şi mi-am dat seama că nu poate fi vorba decât de nişte mici trolli, a căror singură plăcere e să ne facă viaţa un calvar. altfel, nu-mi explic ce se întâmplă în jurul meu./ Şi am identificat mai multe tipuri:/ spiriduşul şosetelor (desperecheatus nocturnus) – fiinţă vicleană, care iese la vânat pe timp de noapte şi se hrăneşte cu pl  ...continuare .
28 comentarii
modifica
127 ore
de lecturator la: 05/02/2012 16:25:33
salut. va invid ca la o cafea sa comentam putin. ultimul comentariu (citat) imi apartine. pareri? (sursa este externa iar datorita ecartului in timp discutia a ramas neterminata, textul fiind o divagatie pe marginea subiectului filmului cu acelasi nume dupa un caz real)/ aron ralston vs. ion româneanu/ În contextul discuţiilor despre redresarea bugetului, am scris acum două luni un text despre aron ralston, în care explicam că pentru a supravieţui e nevoie, uneori, să facem alegeri dureroase. revin, pentru ca mi-am dat seama ca am lăsat povestea lui ralston oarecum neterminată, plus ca între timp m-am gândit să vă prezint şi varianta românească./ aşadar, ce n-am spus în  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: