arhiva: 11/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
“Sânge satanic ar putea chiar să devină o carte-cult” (recenzie de Radu Voinescu) - prima parte
de morgothya la: 11/03/2012 23:18:29
romanul de debut al cristinei nemerovschi, sânge satanic (editura herg benet, 2010), a declanşat repede controverse. să fi fost numai titlul – care duce către o sub-cultură principial indezirabilă, despre care ne-am deprins să aflăm mai cu seamă din materialele difuzate la detestatele (pe bună dreptate) ştiri de la ora 17.00 – şi tot ar fi fost de ajuns pentru a determina a priori mefienţe, aprehensiuni, respingeri. atmosfera absurd-mizerabilă, ca în trainspotting, de irvine welsh, extracţia periferică sau joasă a personajelor, caracterul şi conduita lor, mai ales ale celui principal, care este şi naratorul, dar în mod deosebit limbajul şi transcrierea lui au oripila  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Moneyball
de Bianca25 la: 11/03/2012 17:08:21
“adapt or die!” este sloganul filmului moneyball, nominalizat la 6 oscaruri, nereuşind însă să ducă acasă nici unul. brad pitt face un rol de zile mari pentru care merită urmărită această producție./ regizorul bennet miller ne aduce pe ecran un film inspirat de o poveste adevărată: fostul jucător de baseball billy beane, care renunţă la cariera de jucător pentru că nu era suficient de bun şi devine un manager de succes al echipei oakland athletics./ scenariul este tipic american, dar este o reţetă de succes care reuşeşte de zeci de ani de zile şi încă va mai sta mult timp în picioare: o poveste bună, o carieră de succes în viaţa reală după care se scrie fi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Integrarea UE in Romania
de 1brasovean la: 11/03/2012 12:33:18
despre unele proiecte europene - drumuri - au inceput sa apara informatii. e doar inceputul. vor mai fi si alte cele de auditat, mai ales in cei x ani post-proiect (3...5, dupa caz)/ http://ro.news.yahoo.com/un-caz-dosarele-x-o-localitate-din-delta-175500295.html/ http://stirileprotv.ro/stiri/social/cum-arata-drumurile-facute-cu-fonduri-sapard-banii-trebuie-returnati.html/
1 comentariu
modifica
Bruschete și cocktail de fructe
de Bianca25 la: 11/03/2012 09:00:49
azi avem bruschete cu roşii şi un cocktail de fructe/ ingrediente bruschete:/ pâine prăjită/ 2 roşii potrivite/ ulei de măsline/ sare, oregano/ ingrediente cocktail de fructe:/ 2 portocale/ o banană/ 1 grepfruit roşu/ se prăjeşte pâinea, eu am ales chapata cu ardei iute. se pune puţin ulei de măsline, se acoperă feliile cu roşiile tăiate cubuleţe şi se condimentează cu sare şi oregano. există multe variante de bruschete, se pot adăuga diverse tipuri de brânză grasă sau jamon serrano, prosciutto crudo etc./ cocktailul plin de vitamine este un amestec de suc proaspăt de portocale cu grepfruit şi o banană tăiată rondele. este excelent în fiecare dimine  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...