arhiva: 14/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O după-amiază cu mine
de danidanam la: 14/03/2012 20:20:38
ca un clopot de sticlă - / tăcerea/ era străvezie,/ mirosea a portocală decojită,/ uitată pe masă/ o mână tristă aduna firmituri/ imaginare, sau gânduri -/ nu mai ştiu/ dacă întâi a fost ţipătul,/ apoi durerea/ clopotului, care răsuna/ când albina se zbătea în fereastră…
3 comentarii
modifica
Bani, bani, bani
de Bianca25 la: 14/03/2012 17:19:48
banii mă demoralizează. dacă sunt puţini nu îmi vine să ies din casă, dacă sunt mulţi (oricum niciodată nu sunt prea mulţi), mă gândesc cum să-i păstrez mai mult timp./ nu sunt o persoană avară, moliere nu m-ar fi iubit şi îmi place să fac cadouri şi investiţii în obiecte care ţin mulţi ani./ cred că totul se învârte în jurul banilor şi sunt puţini oameni care reuşesc să nu se preocupe pentru ei./ poate ar fi fost mai simplu să menţinem trocul. scopul în viaţă nu este nici să-i faci, nici să-i cheltui./ nu suport oamenii egoişti şi care cred că totul le aparţine, pe principiul: eu de ce să dau dacă nu primesc nimic în schimb, sau ce e al meu e al  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Nepoţii
de Valeriu Cercel la: 14/03/2012 13:17:16
În viaţa mea, nicicând n-aş fi crezut/ că am să fiu vreodată fericit/ de-ai mei copii pe care i-am făcut,/ pân’ ce nepoţii-n lume s-au ivit,/ căci de ai mei băieţi ce-au tot crescut/ zi după zi, fi’nd veşnic ocupat,/ abia acum, când anii au trecut, / realizez că nu m-am bucurat,/ dar de nepoţi, adică nepoţei,/ când vin la noi mereu sunt bucuros,/ de cum apar şi-n braţe-mi sar toţi trei,/ Şi cerul pare mult mai luminos !/ iar mai apoi devin chiar exaltat,/ când facem câte-o boacănă, belea…/ nici vorbă…cum pe vremi eram blamat,/ nevastă-mea de mine să se ia !/ Şi-n special, cum sunt ei de vioi/ Şi-ntr-una mă aleargă pân’ asud,/ de-atâta g  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Ziua are câte ore vrei
de Bianca25 la: 14/03/2012 09:31:18
undeva între workaholic şi perfecţionist se află obsesia de a face ceva, mereu, pentru că a sta este o opţiune pentru perioada de boală, de somn sau de relaxare-recuperare./ lucrurile făcute de oamenii din această categorie sunt aproape perfecte, sunt optimizate şi probabil destul de bine gândite. pe de altă parte orice fisură în munca asta este primită cu scepticism, pentru că perfecţionismul vine cu o doză serioasă de mândrie şi orgoliu./ dacă stai pe loc mulţi au impresia că doar te odihneşti. perfecţioniştii şi workaholicii cred că de fapt regresezi, pentru că nu faci nimic, prin urmare nu înaintezi, nu progresezi, pierzi timpul degeaba, care oricum nu este  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Care vrei invatamant neamule...
de pescadorul la: 14/03/2012 07:54:54
ia invatamantul neamule.../ eu zic ca daca tot s-a produs precedentul hai nene care mai sunteti "stranieri" prin romania sariti acu cu nevoia sacra de a invata in limba materna. tocmai s-a ridicat si "semetia bruneta" ca vrea scoala in limba romanes si unde s-ar lipi la fix, pai in zona lu vanghelie care este, care a si dat o locatie la el in satra. care mai esti nene, un tatar ceva, un grecotei, v-un ucrainean, pai gata frate sa se faca scoli in functie de cum vrea fiecare. ce spunea nea romanes ala cu proiectul, ce daca nu exista nicaieri in europa sa ajungem noi exportatori de "obiceiuri". bun si daca vorbeste si acasa si la scoala limba materna ce face dupa ce o termina, se apuca sa faca  ...continuare .
5 comentarii
modifica
De la lume adunate si-napoi la lume date...
de Baby Mititelu la: 14/03/2012 07:43:41
conform curbei lui gaus, ar trebui să dai întotdeauna randament 100% la locul de muncă ...12% luni, 23% marţi, 40% miercuri, 20% joi, 5% vineri/ seful ii spune angajatului: - faci totul atat de incet! gandesti incet, scrii incet, vorbesti incet, te misti incet! faci vreun lucru repede? - da, obosesc repede!/ -acasa sunt ca un tigru ! .-??? -merg in patru labe si fara zgomot!/ am avut o discuţie serioasă cu soţul meu şi acum el nu fumeaza,nu bea şi nu merge la alte femei... stă liniştit în camera de reanimare! / sotia il intreaba pe sot: − ai vazut tipul, care m-a salvat cand eu ma inecam? − da, a fost la mine si si-a cerut scuze./ ion catre maria: - marie, esti ca un nor! mar  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...