arhiva: 15/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Punct si de la capat
de Bianca25 la: 15/03/2012 17:03:20
de câte ori în viaţă suntem nevoiţi să o luăm de capăt? putem punem punct şi să începem cu forţe proaspete, mai experimentaţi? de câte ori reuşim s-o facem, de fiecare dată când e nevoie, sau doar dacă suntem forţaţi şi nu pentru că ar fi nevoie să facem o schimbare?/ oamenii sunt leneşi, le place să le ia pe toate pe rând aşa cum vine, să trăiască în prezent, nu în viitor. de ce să se streseze pentru ceva care nu s-a întâmplat încă? care ar fi rostul, nu?/ dacă nu te gândeşti la ce o să vină pentru tine şi pentru ceilalţi, ce rost are să mai trăieşti? Înţeleg că e bine să te concentrezi pe acum, aici şi ce se întâmplă zi de zi, dar nu po  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"Pervertirea", un nou roman de Cristina Nemerovschi, in aprilie la Herg Benet
de morgothya la: 15/03/2012 14:23:14
editura herg benet pregătește pentru luna aprilie un thriller filosofic dus la extrem - romanul pervertirea, semnat de cristina nemerovschi. autoarea revine cu o altă scriere la fel de provocatoare și intrigantă, după succesul inregistrat cu debutul sânge satanic (2010). / descrierea romanului "pervertirea":/ un artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă./ amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie. În căutarea ei pornesc trei prieteni care sunt, în același timp, și suspecți în cazul dispariției tinerei: un scriitor mizantrop și de succes, un pictor fascinat de lolite, dar și de septuagenare, o prostituată atrasă de tot ce în  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Sa ai o zi buna!
de Bianca25 la: 15/03/2012 10:09:51
bunul meu prieten care ţi-ai pierdut frecvenţă şi te arunci în detalii nesemnificative pentru că nu ştii să explici nimic, pregăteşte-te azi să nu ţi se întâmple nimic extraordinar. de ce? pentru că azi este o zi obişnuită./ oricât am vrea noi să fim surprinşi, luaţi pe sus de evenimente interesante, puşi în situaţii din care nu vrei să mai ieşi de bine ce îţi este, azi nu ţi se va întâmpla nimic./ poţi să înduri asta, încă o zi anostă? sau speri în continuare că energiile acumulate de la începutul lumii până acum vor crea ceva special doar pentru tine şi îţi vei da seama de lucruri pe care nu le simţeai până acum?/ am observat că lumea se bucu  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...