arhiva: 16/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vreau sa stiu
de Bianca25 la: 16/03/2012 18:41:49
de ce ne punem atâtea întrebări în fiecare zi? aşa de control? chiar vrem să aflăm nişte răspunsuri, să tragem nişte concluzii şi să facem ceva sau totul e la nivel retoric să medităm la ce ni se întâmplă?/ cred că cei care îşi pun întrebări cel mai mult, nu sunt nedumeriţi, ci caută, mereu caută soluţii şi răsucesc problema, situaţia să-i dea de capăt. acel capăt pe care îl înţeleg şi îl acceptă, evident./ curiozitatea nu a omorât pe nimeni, ştiu sigur, pisica mea cea neagră stă şi toarce pe fotoliu / misterele din viaţa noastră, de ce suntem aici, care este scopul meu în viaţă, de ce alerg mereu, de ce stau, de ce iubesc, de ce nu iubesc, ce  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Rar
de danidanam la: 16/03/2012 16:43:03
rar, tot mai rar/ ei mă văd, / mă petrec cu priviri/ albe de sare, / mă dau dorului/ lângă piept ascunzâdu-mă/ într-o fotografie color./ tata zice: mai hai pe/ acasă, mama tace - / topeşte/ timpul într-o batistă,/ eu? trăiesc./ Şi mi-e dor.
1 comentariu
modifica
T-e adus barza
de Bianca25 la: 16/03/2012 09:52:43
pe mine m-a adus barza, sunt sigură de asta. prima dată când am văzut un om gras când eram mică, l-am întrebat dacă vine şi la el barza şi a început să râdă./ eu cred că păsările astea simandicoase, care stau doar la înălţime şi se joacă cu electricitatea sunt cele care ne aduc pe fiecare în lumea asta./ ele sunt cele care aleg bărbaţii şi femeile şi le împerechează şi le trimit copii şi pe urmă ne veghează să vadă dacă îi creştem cum trebuie./ iar dacă după un an lucrurile nu stau bine, se întorc şi ne mai trimit alţii./ partea interesantă este când îi încurcă. să vezi atunci fericire! băieţii ajung în familii unde se doresc fete şi invers  ...continuare .
15 comentarii
modifica
in-departare
de eucumine la: 16/03/2012 04:38:12
undeva candva ,cineva departe / gandea odata ca poata sa-mparta /ideea in sine a gandului sau /sau simpla traire a timpului sau/ nimic nu inseamna sa vezi de aproape /sau poate inselata mi-e inima toata ,de-ar fi doar atat / un gand o simtire / am fi linistiti cu ziua de maine / si vin iara norii/ de gandurile pline / a noastra-i simtirea / spre gand de mai bine // lasam dara timpul sa vina cu veacul /traim amintirea de aduceri aminte / cladim viitorul in prezentul acest /dar stam doar cu gandul la un vis ,la un gest
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...