arhiva: 17/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Azi, in Rai
de danidanam la: 17/03/2012 22:00:09
azi, in rai/ a mirosit a tine,/ s-au zăpacit îngerii şi/ toate aripile au bătut,/ evitând întrebările./ parfumul tău a dansat cu/ tălpile goale/ iarba de sub meri./ azi, in rai,/ m-am jucat râzând/ de-a plecarea,/ ei nu s-au prins…
2 comentarii
modifica
Satra
de Bianca25 la: 17/03/2012 17:19:27
alergăm să obţinem multe lucruri, să avem stabilitate, casă, masă, familie, copii, avere, linişte şi pace la bătrâneţe şi ne facem un scop din asta. ne luptăm o viaţă întreagă pentru un trai mai bun şi de multe ori uităm să ne bucurăm de călătoria care ne poartă prin viaţa asta./ poate dacă am înceta să mai căutăm, vom găsi ceea ce ne trebuie fără să vrem. vor veni lucrurile şi oamenii la noi. când te aştepţi cel mai puţin, atunci ţi se întâmplă cele mai frumoase lucruri./ Îmi plac nomazii, ca ţiganii de pe vremuri cu şatrele, care mergeau dintr-o parte în alta a lumii, cu casa în spinare, trăind şi iubind pe unde apucau. oamenii cred că sufe  ...continuare .
2 comentarii
modifica
A aparut prima aplicatie de facut cruce pe telefonul mobil
de Daniel Racovitan la: 17/03/2012 14:06:24
e prea misto ca sa n-o dau mai departe... :)/ "vesti bune pentru toti credinciosii tehnologizati care vor sa respecte canoanele bisericesti insa, in acelasi timp, deseori sunt prea ocupati, sau ar dori sa o faca intr-un mod modern, care sa nu atraga atentia in public. o firma de software din bucuresti a lansat astazi pe piata prima aplicatie pentru facut semnul crucii pe telefonul mobil./ adresata in special telefoanelor cu touch-screen si cu sistem de operare android, symbian sau ios (motorola, htc, samsung, nokia, iphone) aplicatia “bogdaproste” permite utilizatorilor sai sa faca semnul crucii intr-un mod discret si modern, de fiecare data cand trec pe langa o biserica, direct pe ec  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Un ajutor binevenit: The help
de Bianca25 la: 17/03/2012 10:53:57
un film extraordinar scris şi regizat de către tate taylor după betseller-ul din 2009, the help ne aduce pe ecrane o poveste încântătoare plasată în anii ’60 despre serviciul domestic de culoare din america./ cartea lui kathyrin stockett ne aduce pe marile ecrane actriţe cunoscute, cu premii la activ, inclusiv un oscar pentru rol secundar, octavia spencer. alături de ea le putem urmări pe viola davis şi emma stone, o tânără aspirantă la postul de scriitor./ În jacksson, mississippi, în acea perioadă toată lumea avea cel puţin o servitoare de culoare, care nu e doar bucătăreasă şi menajeră dar şi dădacă. skeeter (emma stone) le convinge pe aceste femei să îşi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
martisor
de lyus la: 17/03/2012 10:53:26
mărţişor/ roşu/alb, roşu/alb, roşu/alb,/ zi de primăvară,/ zi de gând curat,/ zi de nou, zi de visat./ alb/roşu, alb/roşu, alb/roşu,/ ce eşti tu sângele meu?/ cum e sufletul mamei?/ mi s-a desprins din mine / aripa primordială a zborului,/ ghiocelul se cere sărutat,/ iar eu trupule, surule,/ eu însumi mă văd,/ în oglinda copilariei mele,/ mic, tuns scurt, şi-n piept/ mărţişorului dat de mama / întâia oară./
2 comentarii
modifica
Din folclorul norvegian
de 10:15 la: 17/03/2012 10:40:58
” Învaţă de la ape să ai statornic drum,/ Învaţă de la flăcări că toate-s numai scrum,/ Învaţă de la umbră să taci şi să veghezi,/ Învaţă de la stâncă cum neclintit să crezi./ Învaţă de la soare cum trebuie s-apui,/ Învaţă de la piatră cât trebuie să spui,/ Învaţă de la vântul ce adie pe poteci/ cum trebuie prin lume, de liniştit să treci./ Învaţă de la toate, căci toate sunt surori,/ cum treci frumos prin viaţă, cum poţi frumos să mori/ Învaţă de la vierme, că nimeni nu-i uitat/ Învaţă de la nufăr să fii mereu curat./ Învaţă de la vultur, când umerii ţi-s grei/ Şi du-te la furnică să vezi povara ei/ Învaţă de la greier  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Poveste, poveste,..veche si trista...
de oana07 la: 17/03/2012 08:46:45
povestea noastra./ un tren. personal, imbacsit de misrosuri fetide, grele, punctuate pe alocuri de maneaua aborigena cu aroma ieftina. se plimba printre randuri si randuri ocupate pana gaseste un loc langa el. "locul acesta e ocupat?" intreaba timid, asteptand ca el sa-si scoata castile din urechi. "nu" vine raspunsul si ea ia loc autoinvitandu-se la o parte din ziarul lui lasat pe masuta de langa geam. zambeste. si el zambeste. zambesc. o gara mai tarziu si un id de messenger lasat in urma ei, coboara din tren cu un zambet pe buze. e uimita. nu ii sta in caracter sa se comporte asa./ restul este, cum se spune, istorie. de aici totul nu poate fi descris decat ca un vartej de emotii si trair  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...