arhiva: 19/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Paloma
de sami_paris74 la: 19/03/2012 19:10:52
paloma/ trecuseră două săptămâni de când pişpirică murise, lăsând în urma lui pământul unde se născuse şi prietenii care îl iubiseră din toată inima. o săptămână mai târziu au căzut cu toţii de acord să se întâlnească la sfârşitul lunii septembrie. mai puţin el, păpurica, care nu mai era în bucureşti, avea opt ani de executat într-o închisoare aflată la tichileşti în balta brailei, la cules de stuf./ pişpirică înainte de a murii a lăsat apartamentul palomei. paloma a dat naştere la trei fetiţe gemene pe care le-a botezat şi le-a pus numele «popeda, afrodita şi tereza». a venit şi gutuie împreună cu soţia, tandoi a venit şi el împreună c  ...continuare .
11 comentarii
modifica
FLORIN BADICAN
de florin badican la: 19/03/2012 19:10:07
prima noapte de iubire/ fragment 14/ chinuită de-o mulţime de întrebări, dar şi de îndoieli care nu întâm-plător îi tulburau mintea poate mult prea răvăşită, domnişoara ioana rămâ-ne o bună bucată de vreme dusă pe gânduri; sta la masa pe care bunicul predoiu o montase lângă fereastra care da spre curte şi privea la covoraşul care vremelnic acoperea mizeria naţiei umane; ceasul tocmai bătuse de amiază când, o ceată de tineri îi curmară starea de o tulburătoare visare; că de la un timp, dragostea pusese stăpânire pe inima domnişoarei ioana predoiu, era un fapt de netăgăduit; Încercând să evadeze din starea de o vădită melancolie, nepoata învăţ  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Suficient
de Bianca25 la: 19/03/2012 18:21:24
/ aţi avut momente când aţi făcut tot ce aţi crezut că se poate face şi nu a fost suficient? te-ai străduit, ai dat mai mult de la tine decât de obicei, ai încercat, ai luptat şi totuşi…/ fără regrete, aşa ar trebui trăită viaţa, să încerci să faci tot ce este posibil. până unde însă poţi merge? care îţi sunt limitele?/ oare merită toţi ce le oferim şi cât ne chinuim pentru ei?/ unii da şi unii nu. dar cel mai mult cred că merităm noi! datoria majoră este faţă de noi, pentru că dacă noi nu suntem mulţumiţi de viaţa noastră, cu siguranţă nu ne vom implica în viaţa altora cu gânduri extraordinare… oarecum suntem la nivel de directă proporţi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Multe vorbe despre nimic.
de oana07 la: 19/03/2012 12:49:04
as vrea sa te pot imprastia in cerneala, sa te vars pe coala alba si inocenta, si sa te transform in litere si cuvinte si eoni de fraze pe care sa le absorb pana la sfarsitul veacurilor. sa te transform in praf de stele calator efemer, naiv, si sa te urmaresc pana la sfarsitul timpului prin universul nesfarsit de sentimente ce le invoci. sa devii lumina fierbinte a unei lumanari si sa te inspir in toata fiinta mea si sa ardem impreuna sfarsiti, infernali pentru totdeauna, una si aceeasi persoana. sa te transformi in dorinta pura si sa ma pierd in tine, innebunita, intr-un abandon de simturi si idei./ esti drogul meu, pe veci acelasi, adictiv, ma duci pe cele mai inalte culmi ale placerii nes  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Alooo, posta?
de pescadorul la: 19/03/2012 10:58:41
pescadorul25 - centimetrii/ alo posta?... ramane la nivel de deziderat caci n-ai sanse sa apuci sa exclami. pai cu tonul de fax, ce intra dupa ce telefonul suna 2 minute in van, nu poti conversa. ai nevoie de o informatie si probabil ca nu este necesar sa te duci pana acolo ca s-o obtii, asa te gandesti cel putin. dar suntem in romania, aici majoritatea serviciilor sunt oferite doar pe hartie dupa principiul "afara-i vopsit gardul...", sa sune bine si sa dea impresie ca suntem si noi in mileniul iii./ s-au inventat telefonul si internetul intre timp si zici, gata nene hai sa rezolv treaba europeneste ca sunt in ue, platesc preturile la nivel european plus nesimtirea comerciantilor tot europ  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Simpatica
de Bianca25 la: 19/03/2012 10:05:43
nici frumoasă, nici extraordinară, nici fandosită, nici inteligentă, doar simpatică. pregătită mereu pentru orice, mai puţin pentru durere, pentru că nimeni şi nimic nu este pregătit pentru ce se va întâmpla, asta este fericirea./ oamenii sunt întotdeauna gata să iubească, să fie veseli, să petreacă şi în general să fie fericiţi, dar niciodată nu se antrenează pentru părţile triste ale vieţii, pentru că sunt inevitabile şi tolerate ca un alt element prin care trebuie să treacă pentru a reveni la starea primordială de bine./ fericirea nu este extremă, deşi poate da această senzaţie, pentru că te cuprinde într-o euforie şi te duce departe, spre meleaguri  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...