arhiva: 20/03/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mi-ar trebui un pic de ajutor!
de kris145 la: 20/03/2012 21:40:37
buna!/ miár trebui un pic de ajutor la romana, pentru un text argumentativ./ scrie un text de tip argumentativ de 15-30 de randuri despre intelepciune, pornind de la ideea identificata in urmatoarea afirmatie: "cu cat e raul mai adanc, cu atat curge mai lin" (proverb romanesc)/ va multumesc pentru ajutor...
9 comentarii
modifica
banuti cu talc
de paula_vs la: 20/03/2012 17:47:00
aveți ciocolată de casă întreb,da,cât costă,doi lei și treizeci de bani,va rog,dau cinci lei și primesc rest trei lei și șaptezeci,tot socotesc până ies din magazin cinci minus doitreizeci și nu pușcă pe restul primit,mă întorc și returnez leul necuvenit,vânzătoarea se resemnase deja,zice era doar un amărât de leu,da dar e al dvoastra zic,îmi fac treabă prin oraș și după o plimbare lungă pe jos hotărăsc să mă întorc cele câteva stații cu troleul,mă așez pe bancă în stație,aștept,arunc privirea pe jos și văd un bilet aruncat,nu demult s-au introdus cele cu bandă de siguranță,îl ridic discret și mă bucur că un capăt era necompostat,economisesc  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Imposibil
de Bianca25 la: 20/03/2012 17:16:48
sunt câteva lucruri care mi se par imposibile în viaţa asta şi orice aş face nu am cum să ajung să le realizez. nu cred că e vorba de limite sau de faptul că eu nu mă străduiesc îndeajuns, ci de faptul că circumstanţele în care existăm fiecare ne determină până la un punct spre o anumită direcţie în viaţă şi sunt puţini cei care au o determinare de mutat munţii din loc./ mi-ar plăcea însă să nu existe lucru imposibil şi să am altfel de tragere de inimă pentru a realiza ce îmi doresc./ cu fiecare moment care trece ne îndreptăm tot mai mult spre perfecţiunea fizică, tragem de noi să ne robotizăm, să fim perfecţi, iar pe de altă parte refuzăm cu toat  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Se termina vreodata
de Bianca25 la: 20/03/2012 10:10:33
cred că problemele sunt ca nişte papagali multicolori: veseli de nu mai pot, care zboară de la unul altul, sau în cazul ghinioniştilor, stau în casa lor la nesfârşit./ se copiază una pe alta: când vine o problemă, aşteaptă-te la încă una. se termină vreodată?/ sunt de fapt curbe de-a lungul vieţii care se tot repetă: probleme, pauză, probleme pauză şi tot aşa. cum ieşim din cercul ăsta?/ nu ieşim. asta e viaţa, aşa se numeşte./ există însă soluţii pentru acele perioade mai dificile: încrederea în sine şi tot ceea ce ea aduce./ trebuie să ai încredere că vei reuşi să treci prin orice îţi va aduce viaţa în cale şi indiferent de situaţie vei ieşi d  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: