arhiva: 21/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romania noastra sau strainatatea?
de ynna la: 21/03/2012 17:53:26
de ce multi au senzatia ca se pleaca din tara pt ca oamenii sunt prea lasi,prea delasatori pt a face fata problemelor?citeam cu cateva zile in urma,niste discutii intre tinerii plecati cu burse sau pur si simplu la munca si cei ramasi in tara.am ramas cu un gust amar sa vad cu cata rautate si cu cat dezgust se trateaza problema celor de prin toate colturile lumii...ca na..a devenit deja o problema.si ma intreb,daca suntem "rasisti" intre noi,ce pretentii avem de la straini?hai sa lasam la o parte tiganii care cersesc,desi fac asta si pe strazile noastre,femeile care s'au maritat cu barbati mult mai in varsta pt bani sau pt o viata lipsita de griji,pana la urma nu sunt doar romancele care fac  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Despre lucrurile pe care nu le vedem
de Bianca25 la: 21/03/2012 17:43:06
uitarea e bună. sunt sigură de asta, pentru că dacă nu am avea aşa ceva, ne-am împovăra cu tot ce am acumulat de-a lungul timpului, amintiri bune şi rele. faptele e bine să le ţii minte în mare parte, dar nu şi senzaţiile de durere, pentru că săraca noastră conştiinţă are avea prea mult de muncă şi nu ar face faţă./ dacă faci ceva rău vine supra eul şi zice: gata, trebuie să faci bine acum, că eşti un idiot!/ este conştiinţa la fel în toţi oamenii? cineva mi-a spus că da, indiferent de cum este persoana, unde s-a născut şi ce face. toţi suntem la fel şi cu toate acestea, reacţionăm foarte diferit la ce ni se întâmplă în jur. experienţa de viaţă,  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Bulgarele de aur
de sami_paris74 la: 21/03/2012 14:47:55
dupa ce se despărţiră de gutuie, urcară într-un tramvai, căldura era încinsă, năbuşitoare. traversară grăbiţi coridorul, ţinându-se de bara de la uşa din mijlocul tramvaiului. Îşi spuse : eşti un om norocos, tandoi ! zări un loc liber, lângă o fereastră deschisă, în faţă în apropiere de şofer. după ce se aşeză, se aşeză şi marghioala pe genunchii lui. Îşi scoase cu mâna dreaptă o batistă şi-şi şterse fruntea şi obrajii, îi şterse şi pe cei ai marghioalei, după ce se lăsă strâns puţin mai mult de marghioala între picioarele ei lungi./ - fă ! e cald de mori, da îmi place aici la tine între picioare. apoi înfăşură batista în jurul bra  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Utilizatorul 'morgothya' a fost confirmat
de admin la: 21/03/2012 10:33:02
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/29449'>morgothya</a>, am decis sa il confirm.
11 comentarii
modifica
Barbatii n-au timp
de Bianca25 la: 21/03/2012 09:44:43
nimeni nu are timp dacă nu stă la ţară printre vaci, porci şi găini şi unde zilele se desfăşoară într-un ritm mult mai lent decât la oraş./ apreciez oamenii care reuşesc să facă multe, să înainteze în mocirla oraşului şi într-un fel sau altul să se simtă mulţumiţi de ei înşişi. Şi totuşi…/ femeile îşi fac timp dacă doresc, dar bărbaţii se fofilează. ei mereu vor fi la dispoziţia cuiva, la muncă, acasă sau în oraş, să ajute pe cineva, să se vadă cu cineva, probabil pentru că sunt puţini care lâncezesc în casă şi aşa sunt obişnuiţi./ dar toţi n-au timp? chiar toţi? evident că nu. fără doar şi poate că există şi specimene interesan  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Padurea fantoma
de pescadorul la: 21/03/2012 09:20:50
c-un geamat surd se prabusi copacul/ si lua in rai si-un pui de ciocarlie/ ce-si astepta infometat parintii/ in cuibul transformat in nasalie./ in jur se intindea o falnica padure/ si-n umbra ei salbaticiuni sperioase/ gradini de flori crescute-n luminisuri / arbori batrani cu ramuri noduroase./ iar pasarile-n stoluri cantatoare/ isi etalau penajul in culori aparte/ zgarmand covorul ce-acoperea pamantul/ si raspandea miros de frunze moarte./ acum e doar un cimitir de cioturi/ moartea a luat in stapanire locul/ pamantul sterp e-mprastiat de vanturi/ sub soarele arid ce parjoleste totul.
18 comentarii
modifica
pe acoperisul lumii
de eucumine la: 21/03/2012 04:59:37
/ deseori ,cu gandul la viata si la tot ce ne ofera ,uitam sa ridicam privirea ,sa ne bucuram de tot ce ochii pot cuprinde ,undeva mai sus de toate grijile noastre
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...