arhiva: 22/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Consultanţă de afaceri plătită din fonduri nerambursabile
de ovyzbv89 la: 22/03/2012 21:37:59
Ştiai că în perioada martie – septembrie 2012 poţi accesa fonduri nerambursabile pentru consultanţă în afaceri?/ http://drconsultants.ro/consultanta-fonduri-nerambursabile/
2 comentarii
modifica
viata
de iosofat la: 22/03/2012 20:01:10
http://www.youtube.com/watch?v=6czb9z6zij8&list=plf6ae95a9ca7bccad&index=193&feature=plpp_video
1 comentariu
modifica
Consolidare
de pescadorul la: 22/03/2012 19:02:50
dupa marele cutremur din 87 multe cladiri din perioada interbelica, chiar daca au ramas in picioare s-au zdruncinat nitel si ca urmare, dupa expertizare, au primit pe fatada niste buline rosii de avertizare. adica la un cutremur mai serios adio draga nelo. unele dintre ele pe care nuanta nu era chiar rosie ci mai degraba portocalie s-au mai renovat dar cum costurile e mari nu e pentru toti si nici locatarii, majoritatea la varsta senectutii, nu poseda atata banet cat e necesar./ dar s-a gasit solutia cea mai ieftina si rapida de a rezolva problema. dai bulina jos de pe fatada si gata. cladirea nu mai e cu risc seismic a devenit mai rezistenta ca pentagonul. /
9 comentarii
modifica
Razboi si pace
de Bianca25 la: 22/03/2012 17:11:43
Între mine şi tine este un roman nescris de nimeni pentru că nu sunt suficiente cuvintele, sunt multe, prea multe şi lucrurile sunt simple, atât de simple încât sunt năucit de confuză, pentru că doar eu le văd simple şi restul lumii le-a complicat./ te întreb de fiecare dată ce suntem şi îmi spui mereu: suntem noi şi ceilalţi greşesc cu toţii./ mi s-a recomandat să te recuceresc. de ce, ce eşti tu, redută? să-mi iau armele puse în mine de bunica şi străbunica, de la eva încoace şi să mă duc la înrolare în fustă roşie şi tocuri ascuţite şi parfumuri veşnice de femeie pornită pe fapte mari?/ am crezut că între noi nu este nevoie de grade şi de avansăr  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Terorismul, doua abordari
de Daniel Racovitan la: 22/03/2012 13:17:22
mao, in legatura cu evenimentele teroristului de la toulouse: "te doare mintea. as fi curios cum ar fi actionat rusii sau chinezii intr-un asemenea caz" http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24459/care-va-unge-mai-bine/1/ in cazurile astea exista doua moduri de abordare:/ 1. modul "pitecantrop cu bata" -- sparge-l la bot, fa-l terci. la prima vedere pare eficient si "masculin". insa vei ramane cu intrebari si te privezi de o multime de informatii care ti-ar permite sa previi alte atacuri teroriste, sa dejoci retele, etc./ 2. modul "om civilizat" -- prinde-l viu daca se poate, interogheaza-l, stoarce toate informatiile pe care le poti, verifica daca e izolat sau actioneaza in banda/retea e  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Un simplu vis
de sami_paris74 la: 22/03/2012 11:19:01
/ despre tandoi din cringasi m-am apucat să scriu din nou acum câteva săptămâni, istoria lui este adevărată, începusem să obosesc scriind şi publicând mici capitole pe diferite situri de pe internet./ a scrie este ca şi cum ai vrea să descoperi » piatra filozofală »../ - am s-o descopăr ! mi-am zis într-o bună zi./ Începând cu ziua de astăzi , am toate zilele şi nopţile în faţa mea. când eram eu mai tânăr, acolo departe, la casa de copii, îmi amintesc că eram foarte pasionat de chimie şi fizică, chiar îmi făcusem un caiet plin cu formule şi prospecte. o dată profesoara mea de chimie, dna bobaianu, mi-a spus în timp ce am rămas ultimul în laborator : sa  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Magarita
de Bianca25 la: 22/03/2012 10:15:55
e foarte greu la deal, greu de îţi ies ochii. vă place să fiţi cei care trag de ceilalţi? să fiţi mereu cei responsabili de unde mergeţi, ce faceţi, să-i treziţi, să-i sunaţi, să-i întrebaţi de sănătate, să îi aduceţi aproape să vă vedeţi?/ se întâmplă că genul ăsta de oameni, uneori se satură şi nu mai trag de nimeni şi îi lăsă în pace pe cei care văd că nu sunt interesaţi, pentru faptul că ceilalţi nu depun un efort şi dacă nu te întreabă de viaţă denotă pe lângă dezinteres o lene absolută./ există prieteni extraordinari care efectiv preferă să adopte această variantă pasivă şi se simt bine cu ea, pentru că în fiecare relaţie pe  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...