arhiva: 23/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Daca
de Bianca25 la: 23/03/2012 18:56:29
ne place să visăm, să găsim soluţii, să inventăm, să fim creativi, să facem orice să evadăm puţin din realitate. să ne gândim ce am face dacă am câştiga la loterie, dacă nu am fi luat anumite decizii, dacă am fi mers în altă ţară, dacă nu am fi întâlnit pe cineva…/ folosim foarte des pe dacĂ, poate pentru că nimic nu este sigur în viaţa asta şi oricât de palpabile ar fi unele lucruri, multe nu se pot nici simţi. avem multe scenarii în cap şi ne place să credem că dacă am lua-o de la început totul ar fi diferit şi că am ajuns unde suntem tocmai datorită faptului că am luat deciziile potrivite./ dacĂ ne introduce multe întrebări şi probleme… ne  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Liviu Antonesei despre romanul "Pervertirea", de Cristina Nemerovschi
de morgothya la: 23/03/2012 12:42:43
liviu antonesei scrie pe coperta a iv-a a romanului “pervertirea”, care va apărea la începutul lunii aprilie la herg benet:/ „mărturisesc că am început să citesc cu emoţii manuscrisul celui de-al doilea roman al cristinei nemerovschi. Îmi plăcuse foarte mult sînge satanic, despre care am vorbit cu entuziasm nereţinut la lansarea de la iaşi, aşa că îmi era teamă ca al doilea roman să nu mă dezamăgească. mă gîndeam că poate autoarea, sedusă de succesul primului roman, va fi fost tentată să-i reia reţeta. mă mai gîndeam că, după un roman atît de reuşit, e foarte greu oricărui autor să menţină ştacheta. din fericire, după primele treizeci de pagini t  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De Echinox la Cluj
de paula_vs la: 23/03/2012 12:14:07
in 21 martie am asistat la un eveniment interesant ,o intalnire cu poetii a tinerilor la care aproximativ 10 oameni de litere au citit din propriile volume cate doua poezii,amintesc pe hanna bota,mariana bojan,horia badescu,iulia cublesan,constantin cublesan,vasile gogea,doina cetea,marcel muresan...poate sa nu va spuna mare lucru numele lor sau poate va sunt cunoscuti ei oricum sunt consacrati si au facut un gest frumos aducand si carti in dar cu ocazia asta.la eveniment au participat cateva clase de elevi desigur motivati de catre profesori altfel nu stiu daca ar fi venit din initiativa proprie mai ales ca s-a tinut undeva la periferia orasului, chiar daca intr-o cladire moderna.eu l-as pla  ...continuare .
comenteaza!
modifica
In particular
de Bianca25 la: 23/03/2012 09:52:24
suntem obişnuiţi să vorbim la general pe multe subiecte, care nu contează că sunt de interes pentru toată lumea sau se bazează pe experienţele personale, nu vrem să le particularizăm./ aşa emitem păreri, gânduri, impresii, opinii, care uneori sunt luate ca fiind atât de reale ca o lege./ evident în discursul nostru intervine puterea noastră de convingere, modul nostru de expunere, siguranţa pe care o afişăm când vorbim, influenţa noastră asupra celorlalţi şi alţi factori./ nu este îndeajuns atitudinea şi faptul că lumea te cunoaşte a fi o persoană cu experienţă de viaţă şi care nu vorbeşte prostii./ se cunoaşte că majoritatea dintre noi iau ceea ce primes  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Munca online intre eficienta si pierdere de timp
de george1075 la: 23/03/2012 09:23:48
multa lume vede pc-ul ca un centru multimedia,un dispozitiv folosit in general pentru jocuri,muzica,filme,navigare pe internet,socializare online etc../ asa credeam si eu in 2004 cand mi-am luat primul pc.la momentul respectiv nu imi trecea prin cap sub nici o forma ideea ca pot face bani pe internet cu ajutorul unui calculator./ in prezent gandesc altfel.fiind pasionat de internet pot sa zic ca m-am apucat din joaca sa caut pe google modalitati de a face bani.si am gasit destule metode,unele erau si sunt bataie de joc(75%) altele meritau atentie./ la inceput a fost dificil si destul de incalcit pentru ca a trebuit sa ma informez si sa citesc mult./ pe diverse site-uri mai in gluma sau mai in  ...continuare .
4 comentarii
modifica
ACTA
de Tot Areal la: 23/03/2012 08:48:54
cei de la torrente studiaza posibilitatea mutarii serverelor in spatiu pe un satelit geostationar, acolo unde nu mai exista legi statale!
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...