arhiva: 26/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Joc
de danidanam la: 26/03/2012 21:59:51
Îţi place să te joci cu sufletul meu-/ să-i scuturi crengile, / să cadă cuvinte./ le aduni în poală,/ te aşezi la umbră / şi le înveţi,/ respirându-mă./ mai ştiu despre mine / că te iubesc,/ într-o noapte/ am crescut mare/ şi-am speriat îngerii/ când am zâmbit…
5 comentarii
modifica
Nu renunt, niciodata
de Bianca25 la: 26/03/2012 17:08:26
cred, sper, visez şi îmi place să lupt pentru ceea ce îmi doresc. sunt prea puţin comodă ca să nu lupt pentru ceva. dacă eu nu mă zbat să obţin ceva, cine o să o facă în locul meu? nimeni. nu există cineva care să ducă bătăliile pentru tine. sunt prietenii, familia, cunoscuţii, care de bine de rău, te ajută cum pot şi uneori mai mult decât ai sperat vreodată. dar deciziile tu le iei, nimeni altcineva./ indiferent de ce mi-am propus am în minte că eu am vrut să fac asta, nu tu, sau ei sau alţii./ de ce nu e bine să renunţi? pentru că în mintea ta totul e mai liniştit când ţi-ai făcut treaba şi ai dat tot ce ai putut. ce urmează? să încerci să nu devii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
O zi de munca in Italia
de george1075 la: 26/03/2012 14:03:22
italia …o provocare?/ facem alegeri. mereu. mai bune, mai rele, in functie de influente, in functie de instinct./ la un moment data am ales ca singura mea iesire din criza in care eram acum 4 ani era sa vin in italia( auzisem ca se castiga bine), si sa gasesc un loc de munca ‘’salvator’’./ zis si facut! la o saptamana dupa sosirea mea in italia,a aparut un loc de munca disponibil: in agricultura. nu era tocmai pe gustul meu, pentru ca eram o femeie de la oras, fara tangente cu agricoltura. dar n-am stat pe ganduri. nu-ti spun cate mii de intrebari imi puneam. ‘’cum o sa ma descurc ?’’ ,’’cum pot comunica cu patronii daca nu stiu nici un cuvant in italiana?’’, ‘  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Și ce-ai să faci?...
de monte_oro la: 26/03/2012 12:27:10
Și ce-ai să faci?.../ Și ce-ai să faci dacă mă frâng/ lumina coborând în bernă?/ piciorul drept devine stâng,/ cu inima rece tavernă./ Și ce-ai să faci de-o să mă-ndoi,/ coloană prăbușind apusuri?/ valuri uscate-n țărmuri moi/ ne vor rânji din seci surâsuri./ Și ce-ai să faci dacă m-ascund/ de clipa-nnemuririi noastre?/ înaltu-adânc devine scund/ doi orbi prin învieri sihastre./ / <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mlygs0s9ty0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ / /
25 comentarii
modifica
Incertitudine
de Bianca25 la: 26/03/2012 09:52:08
niciodată nu se va mai întâmpla la fel, oricât aş spera eu. lucrurile chiar dacă se repetă, nu vor mai fi cum au fost./ vă este dor de ceva pe care-l vreţi şi credeţi că poate fi mai bun decât în trecut? nu aţi visat suficient azi-noapte?/ cu tine sau fără tine, viaţa merge înainte. cât de înainte? nu ştiu, dar pantofii care mă strâng nu mă vor opri să privesc în faţă şi să merg./ nu mă pot desprinde de trecut, încă nu, dar timpul o va face pentru mine, aşa cum mă ajută de fiecare dată./ În momente de panică omul reacţionează exact la fel: sună pe cel care crede că îl poate ajuta şi dacă nu primeşte nimic, se descurcă singur./ aşa este mereu,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Austria (dna Braun)
de sami_paris74 la: 26/03/2012 09:32:19
austria (dna braun)/ 18 septembrie 1977./ tandoi se opri brusc şi se rezemă de ghişeul unde emigranţii îşi depuneau actele pentru azil politic, respirând greu.se simţi deodată foarte obosit şi se aşeză pe primul scaun de la intrare, îşi prinse obrazul drept cu mâna dreaptă, de fapt avea o singură mână şi cu ea îşi sprijini tot capul./ ochii i se împăiejeniseră şi vedea din ce în ce mai slab. femeia de la ghişeu semăna cu olga, o evreică care fusese impuscata şi pe care el cu mâna lui o transportase la groapa comună din încinta lagărului, în urmă cu 33 de ani. instinctul îi vorbi pentru prima oară: achtung! atenţiune!... tandoi, tinete bine, femeia din  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Sunt inteligenta, e grav...
de pescadorul la: 26/03/2012 07:29:28
constat o afluire de feminitate in cafenea care nu face decat sa ma incante, probabil primavara le scoate din amortirea hibernala precum pe ursoaice din barlog. daca scriu inseamna, in primul rand, ca stiu sa scrie, beneficiind astfel de oportunitatea de a-si asterne ideile, care vad ca exista si care impreuna, scrisul si ideile, demonstreaza ca autoarele sunt femei inteligente. ce le uneste insa ca o idee fixa, teama ca fiind destepte exista tendinta din partea barbatilor sa le respinga. de ce sa le respinga? caci s-ar simti complexacti. aoleu, pai chiar asa de tampitei sunt barbatii sa se piarda langa o dama care stie sa scrie? bine nu in sensul ca a fost in stare sa retina alfabetul ci pri  ...continuare .
46 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...