arhiva: 27/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poetul Vlad Tăușance lansează volumul "legende urbane", la București
de morgothya la: 27/03/2012 23:00:03
editura herg benet și club energiea vă invită vineri, 30 martie, de la ora 20.00, în str. brezoianu nr. 4, bucurești, la o lansare de carte care ți se potrivește: volumul de poezie “legende urbane” de tăușance./ În cadrul lansării va avea loc un spectacol de lectură alex fifea iar afterparty-ul va fi întreținut de vizualurile lui schultz și de către dj mike./ evenimentul face parte dintr-un nou concept literar intitulat “poezie de uz comun”, prin care cititorii sunt invitați să citească dintr-o carte scrisă nu pentru critici sau discursuri afabile ci pentru oricare dintre noi, publicul, cu un mesaj direct, actual și percutant./ despre “legende urbane”, r  ...continuare .
comenteaza!
modifica
PC-ul viitorului?
de ionbarb la: 27/03/2012 19:58:14
se pare că din 2020 încolo, monitorul şi tastatura la calculatoare vor dispărea fizic...am rămas copleşit de ce am văzut în acest clip/ <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/40ts8a-sj6c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
10 comentarii
modifica
Din înțelepciunea popoarelor..;))
de monte_oro la: 27/03/2012 18:58:46
nu mă mai mir, numa zic... năucitoare treabă...:)))/ http://www.rtv.net/ucraina-vrea-sa-interzica-prin-lege-pozitia-misionarului-vezi-de-ce_22265.html
20 comentarii
modifica
Creier congelat
de Bianca25 la: 27/03/2012 16:58:54
am îngheţat. de fiecare dată când te văd uit tot ce doream să-ţi spun. cuvintele îmi scapă, vorbesc banalităţi şi mă simt atât de familiar, încât liniştea e bine venită./ aţi rămas vreodată cu gândurile puse într-un dulap închis cu lacăt şi care nu mai ies de acolo doar când sunteţi singuri?/ de ce memoria noastră ne joacă feste? funcţionează foarte ciudat. există explicaţii, logice, psihologice, emoţionale, inclusiv la nivel anatomic… dar… dar de ce uităm anumite lucruri când poate am fi vrut să le spunem, să le rezolvăm, să le dezbatem, să scăpăm de ele, să le plasăm în afara noastră pentru a avea o mai mică încărcătură?/ amintirile  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Lipsit de prima oara
de Bianca25 la: 27/03/2012 09:41:12
un om nu poate fi lipsit de fericire toată viaţa, este efectiv imposibil. dar, se poate el lipsi de multe, dacă asta îşi doreşte./ suntem oameni ai extremelor sau căutăm echilibrul?/ cred că încercăm pe cât posibil să ne dăm cu balansoarul tot timpul, spre bine şi mai bine, dar mai aterizăm forţat şi în cealaltă parte. depinde cine este la celălalt capăt./ nu poţi fi mereu sus, trebuie să coborî ca să-ţi iei avânt, altfel nu ai cum să te înalţi./ cât eşti mic te vor ajuta părinţii să te balanseze, după care partenerii de joacă, prietenii, dar vine momentul când va trebui să ajuţi şi tu pe cineva şi atunci este timpul să vezi dacă ai forţa necesar  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Visul
de pescadorul la: 27/03/2012 06:14:24
m-am trezit brusc simtind ca ma tine ceva. ma strangeau chilotii. iar nu mi-a spalat doamna perechea de schimb, singura pe care o am de rezerva si tinand cont de situatia de forta majora, mi i-a dat pe aia pe care-i tin amintire de cand m-am insurat. de ce ii tin? pai au fost primii pe care i-am dat jos in prezenta unei femei si a fost destul de dificil sa-i trag ca stateau cort. ah si iar n-am visat suficient. se facea ca eram cu crudu si tocmai se apucase cu dintii de ei. aoleu, pana la urma, bine ca m-am trezit ca mi-i manca nebuna aia si mai ies cu gunoiul peste zi si oricum simt in ceafa ochiul lipit de vizor al vecinei si n-as vrea sa cada cu usa cu tot daca ies topless de la brau in jo  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...