arhiva: 28/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Esti?
de Bianca25 la: 28/03/2012 17:07:22
toţi suntem accesoriile celorlalţi
10 comentarii
modifica
Câteva întrebări despre utilizarea diacriticelor românești pe internet
de admin la: 28/03/2012 12:55:07
e un subiect care mă interesează în ultima vreme. așadar, câteva întrebări:/ - cât de sistematic scrieți pe internet în limba română folosind diacriticele?/ - dacă le folosiți, cum procedați?/ - dacă nu le folosiți, de ce nu o faceți?
18 comentarii
modifica
Dulceata de stele
de wania la: 28/03/2012 12:18:00
dulceaţă de stele/ / când cercuri pierdute aleargă din sferic/ să-şi caute raza prin iarba de-april,/ când ochiul / privirii îi caută ziua/ În zori de întuneric,prin cerul febril,/ mă cheamă acasă.../ pregăteşte-mi veşmântul/ cel de iele/ dansat printre ceţuri,/ mă cheamă acasă.../ pregăteşte-mi tot cerul/ din stelele-i coapte/ fierbe-mi în palme dulceţuri/ / am sa vin tăcută ca o odaie/ am sa vin albă ca tăcerea nescrisă/ când cercuri pierdute/ se-ntoarnă în sferic/ prin iarba de-april,/ dumnezeului/ fi-voi poartă deschisă…/
comenteaza!
modifica
Se intamplara doua proaste, sau ipocrizia umana.
de oana07 la: 28/03/2012 12:09:07
si se intamplara doua proaste./ proasta numarul unu, sau fabulos eveniment liceean./ si am zis, sa imi sun prietena sa merem impreuna la liceu. pam pam. in schimb apare o creatura invelita in produsele unei fabrici de machiaj pe zece ani, si alea prost utilizate. fond de ten cu cel putin trei nuante mai inchis decat cea naturala a tenului ei se intindea glorios pana la barbie, facand o trecere superb de inexistenta la palidul gatului ei, fard de ochi inchis la culoare, cum nu au tupeu sa foloseasca nici satanistele ii decora ochii ce pareau mici si adanciti in orbite, iar buzele, ei bine acestea erau cireasa de pe tort, de un roz bonbon tipator de il auzeau si bietii chinezi speriati de un  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Penibilus
de Bianca25 la: 28/03/2012 10:07:36
aveţi simţul ridicolului, vreodată, niciodată?/ mie îmi plac cei care au simţul umorului foarte dezvoltat, îndeajuns încât să ştie când să se oprească să nu cadă în penibil./ oare care este varianta mai acceptabilă, de penibil sau jenant?/ de penant şi jenibil, evident! :)/ având în vedere că ridicolul nu este simţit de toţi la fel, există destul de multe momente în care am prefera să ne îngropăm capul în nisip ca un struţ şi să nu mai dăm faţă cu ceilalţi./ avem cum să evităm aceste situaţii? cred că da, pentru că de cele mai multe ori oricum ne simţim înainte de a ajunge în punctul critic şi ne îndepărtăm cu grijă, punând o faţă de nevino  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Mintea romanului cea dupa urma
de pescadorul la: 28/03/2012 03:01:04
s-a intamplat un fenomen care a umbrit oarecum aninarea celui de-al 36-lea trandafiras in buchetelul de anisori ai domnisoarei, aia care numara din 3 in 3, imi scapa numele acum pentru ca nici nu este important. / un coleg de-al sarbatoritei, coleg de haita... aaaaa, de partid, dl. frunzaverde a iesit din randurile portocalii preferand sa-si schimbe culoarea. fara a mai pune in discutie onorabilitatea unor astfel de transhumante doresc sa subliniez reactia lu "alba ca zapada" alias dl. lazaroiu care fript la ficati, l-a numait pe transfug ca fiind un "gunoi"./ absolut de acord cu ce zice onorabilul caci, cum unui iesit din puscarie ii spui puscarias, tot asa un "gunoi" nu poate sa iasa decat  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...