arhiva: 06/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bucuresti
de sami_paris74 la: 06/03/2012 20:50:14
bucureşti./ după ce au strâns bani şi i-au împărţit ca fraţii, s-au hotărât să place în românia./ căpitanul adamov îi rugă să mai rămână o perioadă de timp, cele trei puteri aveau nevoie de documente şi fotografii care încriminau criminalii de război. se făceau bani frumoşi cu fotografii şi documente. dar totul are o limită în viaţă,gindea tandoi, procesele criminalilor de război se vor termina într-o bună zi şi nu vor mai avea nevoie de ei. incepind cu anul 195o începea an alt război, un război al spionajului, razboiul rece, care nu se va mai termină niciodată. supravietuitorii doreau să se reîntoarcă în românia./ / doreau din toată inima  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Tentatia
de Bianca25 la: 06/03/2012 17:36:40
Între a face ce ne place şi a face ce trebuie se duce zilnic o bătălie crâncenă. există excepţii, când cele două coincid, dar sunt destul de rare./ ce formă ia o tentaţie: formă de om, de obiect pe care trebuie neapărat să-l avem, de stare pe care vrem s-o simţi? oricare ar fi ea, este îndeajuns să ne gândim la ea mai puţin de o nanosecundă ca să ne încolţească în minte ideea şi să încercăm să construim un plan pentru a obţine ce vrem./ cred că unele tentaţii sunt un fel de fată morgana, iluzii pe care ni le facem din cauza neajunsurilor prin care trecem şi de fapt nu avem nevoie de ele, de cele mai multe ori. dar ne încăpăţânăm să ne îndreptăm spr  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Mangaiere
de Bianca25 la: 06/03/2012 10:03:28
avem nevoie de mângâiere şi înţelegere. când toate probleme vin peste noi, ne inundă până şi în vis, trebuie să ne confruntăm cu ele şi să învingem. Şi în tot acest demers, avem nevoie de ceilalţi, să ne spună o vorbă bună, să ne ţină de mână prin tot ceea ce trecem, să ştim că sunt alături de noi./ lipsa de căldură umană şi atingere ne face reci, indiferenţi, interiorizaţi, uităm să ne exprimăm, ţinem refulările şi la un moment dat, când o să răbufnim, explozia se va răsfrânge asupra tuturor din jurul nostru./ pacea interioară, liniştea, nevoia de a fi înţeleşi şi mai presus de asta, contactul uman este ceea ce ne lipseşte azi. trăim  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: