arhiva: 08/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CAPUCINO
de lecturator la: 08/03/2012 17:16:52
ascult "l'apocalipse des animaux" si rememorez scurta viata a lui capucino./ acum un an, undeva la 30 km de rm.valcea am petrecut un weekend magnific. alina a auzit spre seara dintr-un sant nu departe de casa in care locuiam un scancet. stefan era in casa si astfel m-a rugat sa merg cu ea sa vedem ce se intampla. intr-o tufa mare de brusturi se chinuia sa iasa la lumina un cotoi de culoarea spumei de capucino si putin miop. il vazusem in cursul diminetii pe un gard la vre-o suta de metri. l-am luat si l-am bagat in curte. in timp ce manca a venit billy (nici el nu cred ca mai este - a disparut cam la o ora dupa ce a fost adus in bucuresti de stapanul sau). ca la circ, s-au adunat cainii. a ve  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Suprinsa
de Bianca25 la: 08/03/2012 17:10:00
cine nu se bucură când primeşte un cadou sau i se face o surpriză? există şi excepţii, acei oameni care fug de ziua lor de naştere până trece, nu doresc să îşi aducă aminte că a mai trecut un an… iar când eşti tânăr asta e o neghiobie, să nu profiţi de tinereţe la maxim dacă se poate!/ cred că dacă îţi plac foarte mult surprizele ai parte de ele tot timpul, dar nu sunt foarte plăcute. Încerci după aceea să-ţi faci tu cadouri ca să te bucuri./ dar surprinderea cea mai mare este când lucruri mărunte ţi se întâmplă zilnic. pe mine mă impresionează politeţea necunoscuţilor. oamenii care nu îţi datorează nimic, care nu te cunosc, nu au nici un intere  ...continuare .
4 comentarii
modifica
De-a mama si de-a tata
de Bianca25 la: 08/03/2012 09:25:06
cum se formează relaţiile între oameni şi mai ales acele complicităţi în care numai cei doi înţeleg despre ce e vorba?/ cât de mult ne suportăm unii pe alţii şi totuşi avem grijă unul de celălalt?/ câtă furie se poate acumula la o despărţire şi cât timp ne ia să ne revenim?/ de ce ne refuzăm între noi pentru ca să ne răzgândim după aceea şi să complicăm totul?/ ne-am jucat de atâtea ori de-a mama şi de-a tata când eram mici şi singurele lucruri pe care le făceam era că femeia gătea şi avea grijă de bebeluş, tata mergea la muncă şi seara se termina în dormitor unde se proiectau copiii. nimic altceva./ lucrurile par extrem de simple prin ochii unui c  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Despre un studiu si concluziile lui
de anadaria la: 08/03/2012 09:09:04
in cartea sa 'romanii, un viitor previzibil?' dorin bodea prezinta concluziile unui studiu referitor la caracteristicile culturale ale 'selfului' romanesc, realizat in cursul anului trecut, pe un esantion de 1132 de romani. esantionul este reprezentativ pentru populatia ocupata, cu vârsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani, cu studii superioare./ n-am citit cartea dar am frunzarit netul si am aflat ca, dupa dragos c butuzea (http://chestiilivresti.blogspot.com/2011/11/o-carte-sincera-despre-romani.html) ideile centrale desprinse din studiu sunt acelea ca:/ ''- românii se consideră mai inteligenţi decât se consideră oamenii din sua sau europa de vest;/ - românii cred despre ceilalţ  ...continuare .
13 comentarii
modifica
The Women's Heart
de Baby Mititelu la: 08/03/2012 07:58:34
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c0_vu-eciom?version=3&amp;hl=it_it"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c0_vu-eciom?version=3&amp;hl=it_it" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: