arhiva: 09/03/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fara titlu
de 1brasovean la: 09/03/2012 22:23:02
<img src='http://www.dorintudoran.com/wp-content/uploads/2012/03/rh-3b-323x500.jpg'>/ <a href='http://www.dorintudoran.com/2012/03/08/imblanzirea-antipozilor-spre-un-consens-post-secular/'>Îmblânzirea antipozilor: spre un consens post-secular?</a>
1 comentariu
modifica
Oamenii de
de Bianca25 la: 09/03/2012 17:52:18
Ştim cu toţii animalele de rasă cum se comportă, fac cinste originii lor şi au toate caracteristicile. există şi corcituri, ca oriunde, unde se preiau trăsături de la ambele rase şi… mai sunt cele comune… oamenii le apreciază mai mult pe cele care aparţin unei rase, pentru că vreau să ştie cu ce au de-a face./ dacă oamenii de rasă ar exista, la noi în ţara i-aş considera pe vechii aristocraţi sau boieri şi mă gândesc la cei din Ţara românească, moldova, transilvania. am avut plăcerea să cunosc câţiva până acum şi consider că au fost crescuţi cu nişte valori care nu se şterg aşa de uşor, indiferent de societatea şi vremurile în care trăiesc. mă r  ...continuare .
15 comentarii
modifica
"Milioane de bărbaţi sărbătoresc azi faptul că au scăpat de 1 şi 8 Martie"
de Daniel Racovitan la: 09/03/2012 16:56:34
"milioane de bărbaţi sărbătoresc azi faptul că au scăpat de 1 şi 8 martie/ fraţilor, am scăpat! a trecut valentine’s day, am scăpat de dragobete, de 1 martie, de ziua femeii! gata, nu mai dăm banii pe prostii, pe felicitări, mărţişoare sau flori, acum ne putem în sfârşit concentra pe lucrurile care ne fac plăcere”, sună o postare pe facebook, care a strâns câteva sute de mii de „like”-uri în mai puţin de o oră." ...scriu glumetii de pe times new roman/ bai pe bune, nu -s ca multe sarbatorile astea roz, dragobetii, valentinii, plus doua in martie, mitraliate una dupa alta de te doare capul?.../ http://www.timesnewroman.ro/life-death/6779-milioane-de-barba  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Lasata
de Bianca25 la: 09/03/2012 09:08:33
lăsată în pace mereu, lăsată să aleg, să fac ce îmi doresc, lăsată să fiu aşa cum vreau. conduc zilnic armate întregi de neuroni care se răzvrătesc şi vor să se odihnească./ mi-au cerut concediu de odihnă sau măcar o pauză, pentru că altfel trec la ofensivă şi mă fac bolnavă şi va trebui să capitulez./ am ajuns la un armistiţiu. le-am promis să-i pun la somn în fiecare noapte şi din când să-i las să viseze ziua, pentru că am câteva persoane de încredere, aliaţi redutabili, care mă mai ajută din când în când şi nu e nevoie să gândesc la randament maxim./ au transmis o parte din sarcini sufletului, conştiinţei şi inimii, spunând că se simt efe  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Cafeneaua Imprimavarata!
de 10:15 la: 09/03/2012 08:44:40
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1nqorp9atiw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ pe versuri de minulescu!
1 comentariu
modifica
Marele mister
de sami_paris74 la: 09/03/2012 07:50:30
dacă te doare vastul (ţigăneşte mâna), ochii, nasul, picioarele, sufletul, atunci înseamnă dragele mele pralutze (frăţiori), că toate aceste dureri fac parte din durerea fizică şi morală./ durerea este doar o slăbiciune care părăseşte corpul. după ce durerea a părăsit corpul, corpul simte aşa o fericire deplină, o mângâiere interioară care porneşte de la tălpile picioarelor şi ajunge până sus la cerveau (creier)./ dar ce sens au aceste gânduri, aceste frământări sufleteşti?/ păi cum să vă spun?/ eu l-am cetit pe mare filozof hemanoila kant, felozoful ăla cu "cretica raţiune pure şi cretica filozofiei pure"/ de când l-am cetit pe felozoful ăsta, eu nu  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: