arhiva: 17/04/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scrisoare către naşu’
de Valeriu Cercel la: 17/04/2012 20:03:14
Îţi scriu, măi naşule,-o scrisoare,/ cum rar îţi scriu, doar că acum/ sunt framântat de o-ntrebare/ ce nu-i găsesc răspuns nicicum,/ Şi aş dori, c-aşa-i corect,/ să aflu de la dumneata,/ pe naşa, eu, cât o respect, / s-ontreb, nu m-aş încumeta ;/ aveţi şi-acum, pe scurt îţi spui,/ pendula aia,-n dormitor, / pe un perete prinsă-n cui,/ de mi-a plăcut pe vremi să mor,/ iar voi, c-atâta mi-am dorit,/ oameni atenţi şi plini de har,/ la nuntă, ştii, ne-aţi oferit/ una identică în dar,/ din tei, cadran fosforescent, / c-am pus-o tot în dormitor,/ Şi-un gong ce bate,-aşa strident,/ sculând şi morţii-ntr-un picior,/ numai că eu nu-s şucărit,/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Noi avem , fiecare, cca. 20 de miliarde neuroni, care - continuu lucreaza pentru a elabora cele mai bune solutii
de Roman Haduch la: 17/04/2012 15:57:27
sunt alerte intense cu privire la gradul mare de pericol pentru viata eului pe care-l reprezinta , alaturi de credite, eurile din alimente, radiatiile electronicelor , programele de televiziune, bauturile alcoolice si nealcoolice incat , va intreb: cum sa ducem o viata decenta, pentru fi fericiti, pentru a o duce bine, in concret si nu in formal ( sau, doamne fereste, nu in formol). avem fiecare circa 20 milarde de neuroni - ce mai va spun neuronii dvs., (st. hm, au, nu) ori ii ignorati? / neuronii mei , stransi uniti, prin sinapse, si fara sa se atinga, spre uimirea mea, proclama :hristhos a inviat !eu, confirm, prin credinta: "adevarat a inviat !"
9 comentarii
modifica
Aproximativ no comment
de adina.petre la: 17/04/2012 12:05:44
mi-a parvenit respectivul clip via facebook. il dau si eu aici spre dezbatere ca pe mine m-a lasat paf. / <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gffzcdiq_a8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ n-as putea explica exact de ce anume, la final mi-a ramas gura atarnanad in gol si ochii cascati mari de tot la cum mi se facea pielea de gaina in valuri valuri. / cine-ar fi responsabil pentru lucrurile astea? care autoritate ar trebui sa aiba grija si cine nu-si face treaba de fapt? de ce mama naibii se intampla astfel de lucruri?/
10 comentarii
modifica
Aliante cu dujmani comuni
de 1brasovean la: 17/04/2012 12:03:09
tipii de supt sigla asta:/ <img src='http://www.pcrm.md/md/images/head_01_md.gif'>/ impreuna cu astia:/ <img src='http://www.mitropolia.md/images/head_ro.jpg?1320783817'>/ au pus-o de-o alianta impotriva << "islamizarii si homosexualizarii" rep. moldova >> ./ cel putinii unii dintre ei sunt cretini dupa mintea mea. asta ca sa nu zic de sovietizare si trecerea in mars fortat la ateismul rosh, cu tancu`./ (exemple de propaganda: "legea privind nediscriminarea recunoaste dictatura homosexualitatii in fata normalitatii si le ofera pederastilor mai multe drepturi decat celorlalti", "orice homosexual va avea dreptul sa-si practice deviatiile in locuri publice, chiar in fata copiilor  ...continuare .
5 comentarii
modifica
"Adu linia orizontului la mine!!!"
de Milk with Honey la: 17/04/2012 11:52:03
frumos, idealist si curajos asa cum numai unui pirat ii poate sta in fire. oare mai poate societatea secolului xxi sa gandeasca asa, sa aspire intr-un mod continuu la " linia oriziontului"? mai avem oare educatia depasirii limitelor?nu alergam zilnic spre un finit apropiat, care sa linisteasca apele si sa ne permita ancorarea? nu urmarim oare zilnic succesul imediat, asa incat maine sa nu mai fie nevoie sa navigam? cred ca de aici se trage extenuarea continua a fizicului, intelectului si afectului nostru. am construit in timp o adevarata cultura a nimicului, suntem mereu motivati de finalitate, nu de continuare. ne dorim sa se finalizeze, fie ca este un proiect, o actiune, o zi de lucru, un m  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: