arhiva: 20/04/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bonobo
de sami_paris74 la: 20/04/2012 15:40:14
era într-o seară de mai, nu era prea cald pe-atunci, dar nici rece nu era. eu mă gândeam la el, la forma lui, la mărimea lui, la părul lui cârlionţat, şi la foile uriaşe de ferigă. trebuia vrând-nevrând să-l revăd, să-l simt din nou între coapsele mele, să-l sărut şi să-l mângâi, să-i ling transpiraţia şi să-i caut insectele ascunse în părul de pe piept./ vrând-nevrând îl iubeam din toată inima./ deşi aveam parteneri cu nemiluita în jurul meu, slavă domnului, că aveam o grămadă, să mor eu! eu il preferam pe bonobo./ unii fiind mai slabi, alţii mai graşi,am observat ca îşi schimbaseră identitatea, sistemul alimentar şi imunitar şi de când  ...continuare .
7 comentarii
modifica
De ce a castigat Breivik?
de M a o la: 20/04/2012 15:36:55
personal, as vrea ca individul asta sa fie pus in libertate. cred ca ar fi singura solutie ca urma palida a dreptatii sa-si reevalueze conturul./ justitia l-a facut deja vedeta. spun justitia si nu mass-media, pentru ca de aici porneste circul. justitia a devenit o fita, se iau in considerare nimicuri care pot duce la achitare, oricat de evidenta ar fi vinovatia. culmea e ca "legitima aparare" invocata de breivik are sens. desi doar in mintea lui deocamdata, are sorti mari de extindere. / stiu ca unii vor spune ca chichite care duc la achitare de genul "nu i s-au citit drepturile" sau alte rahaturi procedurale, intaresc actul de justitie. cacat pe varza. actul de justitie e intarit atunci can  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Homo homini lupus
de Homo Stultus la: 20/04/2012 11:25:54
În forurile lăuntrice am tratat mizantropia ca fiind efectul unei oarecare micimi sufleteşti. sunt însă prilejuri care mă determină să reconsider această atitudine. În una din rarele ocazii când televizorul este pentru mine ceva mai mult decât un obiect decorativ, am văzut o ştire care m-a izbit într-un mod nedorit./ probabil că mulţi îşi amintesc episodul din mizerabilii când soldatul (mai apoi hangiu parcă) îşi jefuieşte ofiţerul rănit, cu aerul că vrea să îl ajute. am considerat mereu că asta e doar o exagerare literară. iată însă că, în acest ev civilizat, există reprezentanţi ai speciei umane care nu se dau în lături atunci când vine vorba de a  ...continuare .
14 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: