arhiva: 28/04/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
comunicarea
de ms mihaela la: 28/04/2012 18:25:38
sa comunici este foarte greu.unii oameni confunda comunicarea cu vorbitul.a vorbii insemna a discuta despre filme a-ti spune parerea despre un anumit subiect,dar, a comunica este altceva,insemna sa discuti cu cineva orice si sa ii spui ce ai pe suflet,tot ceea ce te doare pe tine,ceea ce te nemultumeste.este foarte important sa ai alaturi o persoana care sa te inteleaga,fara a se indoi de tine.
comenteaza!
modifica
"Pervertirea" - lectura live in cadrul editiei LVI a Institutului Blecher, Bucuresti
de morgothya la: 28/04/2012 14:25:02
institutul blecher vă invită duminică, 29 aprilie 2012, de la ora 16:30, în club el comandante primer (str. sfântul Ștefan nr. 13 – zona izvorul rece), la întâlnirea cu scriitorii cristina nemerovschi și iulian trandafir./ eveniment organizat de claudiu komartin./ cristina nemerovschi va citi proza, iar iulian trandafir - poezie./ in cadrul cenaclului va fi prezentat pentru prima data romanul "pervertirea", aparut la herg benet./ / stefana atodiresei scrie despre "pervertirea":/ "dupa debutul spectaculos in literatura cu sange satanic, cristina nemerovschi ne ofera spre lectura si cel de-al doilea roman al sau, pervertirea, publicat chiar luna aceasta tot prin editura her  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Trenule, masina mica...
de pescadorul la: 28/04/2012 12:46:10
ma revolta pur si simplu platitudinea cu care este privita jefuirea cailor ferate funtionale. deci nu e vorba de niste trasee scoase din uz, linii uitate de vreme care probabil ca nici nu mai exista de mult. vedeam la stiri cum sunt jefuite componentele ce asigura buna functionare si inclusiv sina de cale ferata este furata. si se da din umeri a neputinta, n-avem ce face spunea un angajat aratand urmele vandalizarii unei portiuni de cale ferata ramasa fara semnalizare. / da de ce nu avem ce face, suntem in jungla? se asteapta ca sa deraieze un tren, eventual de calatori si sa existe niste victime ca sa incepem sa gandim, sa luam masuri?/ din cate spune reporterul, se dau pedepse minime celor  ...continuare .
6 comentarii
modifica
China, cu rabdare
de 1brasovean la: 28/04/2012 08:56:40
<img src='http://fs.drapelenationale.ro/2ccecbabea0ac2ef678a0c3ec2f5f63c.jpg'>/ 'china îşi va invita companiile să creeze zone tehnologice şi economice în ţările dumneavoastră în următorii cinci ani'/ dar cu rabdare si metoda, mai lasa evropa sa cada inainte. / contintentul cu numele de mai sus este acum singurul care nu inregistreaza crestere economica, pe de alta parte joseph stiglitz spune ca "austeritatea impinge europa la sinucidere"./ si atunci... ne mai mira ca un alt imperiu sta sa creasca pe aici? / adica aici:/ <img src='http://www.cardiovascularprevention.com/img/flageuropa.jpg'>/ ce va fi diferit? / culoarea. / si numarul de stele./ doar atat?/ ---//---/  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...