arhiva: 30/04/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lockout - Pareri
de mooviman la: 30/04/2012 20:41:01
domisoara emilie warnock ( maggie grace ), fiica presedintelui american se duce la bordul inchisorii spatiale ms one pentru a vedea cu ochii ei ce se intampla acolo. existau zvonuri cum ca detinutii, care erau tinuti sedati, ar fi folositi pe post de cobai pentru cateva experimente efectuate de o companie farmaceutica care, culmea, era si una din cele mai importante companii finantatoare ale inchisorii. dar asta este alta poveste, traim in romania si suntem obisnuiti cu genul asta de lucruri. pentru ca nu vreau sa dau din casa, ma limitez la a zice ca detinutii pun stapanire pe inchisoare, care se transforma intr-un cosmar pentru emilie. dupa o lunga telenovela, snow ( guy pearce ) este trimi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sa senvisim...
de pescadorul la: 30/04/2012 19:51:47
stiti deja ca sunt un mare fan al publicitatii, aceea care incearca sa te convinga pe orice cale ca chiar si un cacat ar fi de fapt o prajitura. acum "publicistii" au reusit sa depaseasca granitele dex-ului inventand noi cuvinte precum au reusit alti corifei pe acest taram al "neologismelor" deja consacrati precum cetateanul care este, cea care nu vrea sa vorbeste cu noi, branconierul sau pixelul albastru si-mi cer scuze celor ce nu se regaseste pe lista, ca pe ici pe colo a mai fost cazuri. noua formula de succes si pentru care am asteptari imediate de la academie sa fie integrata cu drepturi depline in limba romana este "sa senvisim". pai ce mai lipseste, sa gratarim, sa cufurim... aoleu as  ...continuare .
21 comentarii
modifica
A căzut guvernul !
de Valeriu Cercel la: 30/04/2012 19:29:04
a picat, mai ieri, guvernul,/ tărăboi ca niciodat’ !/ parcă,-n parlament, infernul,/ sediu’ şi l-a mutat,/ plânsete, madam placintă/ s-a trezit, chiar, la spital,/ toţi se-nghesuie să mintă/ Într-un sumbru recital,/ alţii-n hol, pe coridor,/ disperaţi, ieşiţi din minţi,/ Ţin de scaunele lor/ de-au rămas şi fără dinţi…/ marketul e la pământ,/ leul e deja gunoi,/ dividendele-s în vânt/ la cârnaţii de pleşcoi,/ numa’ ţuica se mai vinde,/ Şi-aia din economii/ ce-s făcute la merinde / Şi de pe la farmacii,/ iar la casa de nebuni,/ nu mai e loc de zevzeci,/ Şi, nici vorbă, pe bani buni,/ să mai iei un loc de veci !…/ Însă azi, cum au picat,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Va iau glanda, manca-v-as...
de pescadorul la: 30/04/2012 09:48:31
un nene, spectator la un meci de baschet intre niste elevi de liceu, n-a mai putut suporta tensiunea unui final ce i-ar fi putut pata onoarea lu fisu ce juca probabil in echipa de "loaze" si a scos pistolu si cu el in mana i-a amenintat pe arbitrii ca le taie glanda. pai stai nene cum dracu sa le tai glanda cu pistolu, deci a fost o eroare nevinovata, precum ca cu pistolu nu poti taia. deci a glumit si el nitel ca sa-i mai invartoseze pe arbitrii care probabil ca dadeau semne de oboseala. daca scotea un cutit si-i ameninta ca-i impusca hai sa zicem ca era o treaba care ar fi putut produce un oarecare discomfort. bine da si aia ce dracu s-au ofuscat asa pentru atata lucru si au chemat politia?  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Revelatii...
de pescadorul la: 30/04/2012 05:12:22
trecand peste ipostazele tragic-comice in care se lanseaza tot felul de personaje politice acum cum ar fi printre cele amintite anterior din partidul ala unpr care s-au lepadat de satana. ar fi doar comice daca n-ar fi participat la tragedie, acum probabil ca-si fac cruce cu limba intre masele si scuipa in san cand trec pe langa un sediu pdl. / ignorand astfel de manifestari demne de circul globus trebuie sa mentionez ca am avut si o revelatie, in cel mai adevarat sens al cuvantului domnul sebastian lazaroiu. trecand asa in fuga printre canalele discovery ma tot impiedic de un post, ala care te inunda, numitul h2o lansat nu de mult... la apa de firma rds dupa cate stiu. si pentru ca in cele c  ...continuare .
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...