arhiva: 01/05/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Battleship - Recomandare film
de mooviman la: 01/05/2012 22:32:29
se pare ca iar este pamantul invadat de extraterestii. spre deosebire de restul filmelor pe aceasta tema, batalia nu se da in aer sau pe pamant, batalia se da pe apa. dupa cum zice si poster-ul, the battle for earth begins at sea. aduce putin a independence day deoarece este amuzant pe alocuri dar in acelasi timp avem si "privilegiul" de a vedea cum arata vizitatorii nostrii. acestia ajung pe pamant condusi de semnalele pe care cativa oameni de stiinta le trimiteau in spatiu, tocmai pentru a ajunge la alte civilizatii. ai grija ce iti doresti, ca se poate intampla ! pana la urma, ne-au gasit ei pe noi si nu invers si au zis sa vina sa se serveasca, daca tot facem pe desteptii. noroc cu cati  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Bila neagra...
de pescadorul la: 01/05/2012 22:09:24
dupa ce am aflat lista cu nominalizarile oferita de ponta a cazut prima bila neagra in urna increderii. un motiv foarte clar care porneste de la faptul ca s-au batut cu caramaida in piept ca niciun minstru din vechea garda nu va supravietui ca facand parte dintr-un organism care nu si-a facut treaba./ orban cel cu fondurile europene a ramas pe post. eu nu-mi permit sa-mi dau cu parerea despre orban, ar putea sa fie un profesionist desavarsit dar cel putin pana acum nu s-a vazut, dar poate si aparitia acestui minister de putin timp n-a permis sa fie vizibile eventuale realizari. ba chiar a fost si acel mic scandal legat de posibila pierdere a 6 miliarde din cauza unei doamne director care....  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Proto-româna - încercări de reconstituire?
de Daniel Racovitan la: 01/05/2012 14:42:11
aveți idee despre existența unor încercări de reconstituire a limbii proto-românești (românei străvechi)? reconstituirile se fac de regulă prin aplicarea în sens invers a unor reguli (ipotetice) de evoluție a unei limbi, și permit să se genereze exemple de cum ar fi putut suna un text în acea limbă. / astfel de reconstituiri au fost făcute de exemplu pentru limba indo-europeană./ o reconstituire a fost făcută parțial (câteva sute de cuvinte) și pentru limba dacă, pornindu-se de la denumiri topografice, de plante sau nume proprii (există o pagină pe wikipedia).
comenteaza!
modifica
Politia & ideile trasnite
de 1brasovean la: 01/05/2012 12:43:25
“un' te duci, tu, maică, dragă / de ce stai întins pe stradă? / piei satană cu venin, / tu i-ai dat alcool din plin, / mi l-ai luat de la lumină / şi l-ai suit în maşină, / primeşte-l tu doamne sus, / c-a băut şi a condus”./ -de la min 1 incolo:/ <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/altclzecf-i" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ sau:/ http://youtu.be/altclzecf-i/ / sursa: http://www.gandul.info/news/cu-bocitoarele-la-club-politia-rutiera-lanseaza-o-campanie-soc-daca-ai-baut-conduci-pe-ultimul-drum-video-9582431
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...