arhiva: 24/05/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dau si eu mai departe...
de Baby Mititelu la: 24/05/2012 20:59:30
medicamente care ucid/ / / romania este, si la capitolul medicamente, un "sat fara caini", un maidan pe care vin si se joaca cu sanatatea si viata "prostimii" sute si sute de fabricanti de medicamente, de medici si farmacisti!!! bani sa iasa. si ies fara numar!!! oameni buni, daca de voi nu va intereseaza. macar copiilor vostri le puteti salva viata!!! / / incepem acum o serie de dezvaluiri socante,unele incredibile, referitoare la medicamentele romanilor, unele dintre acestea fiind doar ale romanilor pentru ca lumea normala, tarile civilizate. le-au interzis ca sa nu mai moara oamenii!!!/ / primul pe lista este."medicamentul saracului" sau celebrul algocalmin. piata algocalminului din  ...continuare .
comenteaza!
modifica
HRISTOS S-A INALTAT!
de Roman Haduch la: 24/05/2012 18:57:23
domnul iisus hristos este dumnezeu!/ motivat de dragostea sa, a acceptat , a dorit sa isi asume misiunea de salvator si, a indpelinit-o la cruce./ el este salvatorul si rascumparatorul sufletelor noastre./ el este eliberatorul . esti liber sa crezi sau sa nu crezi./ este dumnezeu - cuvantul./ a fost rastignit, a murit si a inviat iar in patruzecea zi dupa paste, s-a inaltat la ceruri, de unde a trimis , special pentru noi , pe mangaietorul sufletelor noastre - adica pe duhul sfant./ astazi sarbatorim inaltarea domnului astfel ca ma rog ca el- domnul nostru iisus hristos- sa va elibereze de orice depresie, orice confuzie, orice criza si sa va binecuvanteze viata.sa experimentati bucuria  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Sfaturi pentru un abdomen plat
de slabitul la: 24/05/2012 13:56:28
daca abdomenul va este umflat sau daca sunteti balonati în permanenta, va sfatuiesc – pentru a va regasi pântecul plat de la optsprezece ani – sa puneti în practica urmatoarele reguli:/ – mâncati fructele exclusiv pe stomacul gol/ – nu amestecati niciodata proteino-lipidele cu glucidele/ – nu beti niciodata bauturi gazoase (bere, apa minerala, sucuri etc.)/ – faceti putina gimnastica abdominala pentru a va întari muschii (1/4 ora în fiecare dimineata)/ – combateti constipatia mâncând pâine integrala, completa sau cu tarâte si multe fibre alimentare/ – în sfârsit practicati relaxarea (sofrologia)/ anumite afectiuni înrudite cu balonarile, ca aerofagia, sunt de or  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Fragment din romanul "Pervertirea"
de morgothya la: 24/05/2012 10:59:19
mi-am pierdut virginitatea târziu, foarte târziu. aveam aproape 17 ani. firește, prima dată a fost cu cineva pe care nu-l iubeam. cu cineva de care eram doar foarte atrasă pentru că, așa cum se întâmplă mai mereu în liceu, cu cel de care ești îndrăgostit te sincronizezi mai greu. de fapt, la numai câteva luni după ce am făcut sex cu cel de care eram doar atrasă fizic, am făcut-o și cu cel de care eram îndrăgostită. doar că, atunci când am făcut-o, nu mai eram îndrăgostită de el, ci de altcineva. se întâmplă și asta./ / cum a fost prima dată? nici memorabil, nici nașpa de tot. cum arăta, cât a ținut, dacă mi-a plăcut pe moment, detalii din astea nu prea  ...continuare .
39 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: