arhiva: 27/05/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Felicitari!
de Baby Mititelu la: 27/05/2012 21:00:59
vesti bune de la cannes! filmul lui cristian mungiu a luat doua premii - cel mai bun scenariu si cea mai buna interpretare feminina. felicitari!!!
2 comentarii
modifica
38 de ani
de anadaria la: 27/05/2012 13:53:02
au trecut de la 'waterloo' pana la 'euphoria'./ <object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3fsvemz1f5c?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/3fsvemz1f5c?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="360"></object>/ am crescut, am trait, am iubit impreuna cu abba, nostalgia va ramane..../ dar...interpretarea de aseara a fost, cred, cel mai bun moment al eurovisionului din ultimii 10 ani: / <object style="height:  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Sa aruncam cu pietre in SUA
de M cel mare la: 27/05/2012 11:23:29
orice razboi implica pierderi de vieti omenesti in randul civililor, este absurd sa ai pretentii de rezultate fara sacrificii. rasfoind recent presa romaneasaca in format online, am descoperit cu surprindere “o ura” la propriu cuvantul este “ura” la adresa sua ? oare de ce ? de ce uraste concetatianul nostru sua ? de la injurii carnale la adevarate acuze de genocid si crime multe dintre ele perfect exprimate intr-un vocabular stradal; de unde provine aceasta ura ? din cele exprimate in opiniile concetatenilor, aceasta ura nu se limiteaza doar la domeniul militar are chiar o esenta diabolica de conspiratie “- sua, ei sunt cei care au distrus economia lumii” este sua “inamicul n  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Ultima vrajitoare din Transilvania - un roman gotic de Anna Vary
de morgothya la: 27/05/2012 09:47:16
"ultima vrăjitoare din transilvania" de anna vary - un gothic mistery inedit pe piața de carte din românia. "ultima vrăjitoare din transilvania" - romanul cu care debutează colecția cărțile arven./ "ultima vrăjitoare din transilvania" este o trilogie, al cărei prim volum - "contesa aneke" este gata de a-și întâlni cititorii!/ două lumi distincte se întrepătrund în povestea ultimei vrăjitoare din transilvania: lumea adolescenților rebeli de astăzi, gravitând în jurul facebook-ului, al concertelor rock, al tatuajelor și pierce-urilor, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte, secrete întunecate și iubiri interzise./ alexandra, o adolescentă rebelă, est  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...