arhiva: 05/05/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Badea Traian, lupoaica, si exhibitionismul
de Daniel Racovitan la: 05/05/2012 16:01:26
treptele muzeului de istorie din bucuresti s-au procopsit cu o statuie care nu face decat sa starneasca controverse./ trombon.ro si timesnewroman.ro nu mai contenesc cu mistourile, ba ca hingherii ar fi saltat maidanezul din bratele lu' nenea traian, ba ca ambasada italiei protesteaza in legatura cu dimensiunile bijuteriilor pe care le expune imparatul... :)/ poze si mai multe detalii aici:/ http://metropotam.ro/locuri-de-vizitat/statuia-traian-si-lupoaica-de-pe-treptele-muzeului-national-de-istorie-art1002368086/?start=3/ asadar, arta sau prost gust?
30 comentarii
modifica
Lansare de carte, concert live si recital actoricesc pe 9 mai in Club Control
de morgothya la: 05/05/2012 07:58:31
editura herg benet și clubul control vă invită miercuri, 9 mai, de la ora 19.30, în control (str. academiei nr. 19), la lansarea romanului “pervertirea”, de cristina nemerovschi, în cadrul unui eveniment cross-art, urmat de after-party./ vor vorbi despre romanul “pervertirea” criticul literar radu voinescu și scriitorii dan silviu boerescu, ciprian măceșaru și leonard ancuța. moderatorul discuției: dan belfast anghel. invitată: actrița tamara roman, care va citi fragmente din romanul “pervertirea”./ concert rock live: semne./ trupa de rock alternativ semne a apărut în anul 2007, la inițiativa vocalului adrian tănase de la Țapinarii, alături de ionuț ivana (ex-d  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Profesionistii
de pescadorul la: 05/05/2012 03:56:56
probabil ca ati simtit deja un fior pe sira spinarii citind titlul, gata frate l-a apucat iar, nu si-a luat pastilele de dimineata... :)))/ exista pe tvr1 o emisiune absolut minunta care te muta in alta lume, te scoate din realitatea sufocanta in care sistemul de valori a fost rasturnat, totul este artificial iar noi, simpli figurantii intr-un film prost realizat de niste ageamii. mai nou, fostii se simt obligati sa dea sfaturi, sa nu se schimbe aia si aia ca e de rau ca noile propuneri nu e bune. intrebarea obligatorie pe care si gorila de la gradina zoo si-o poate pune, pe buna dreptate, daca a fost asa de bine de ce dracu am ajuns asa rau? / dar nu asta este de interes acum ci "profesionis  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...