arhiva: 16/06/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Adulter...
de adynet1 la: 16/06/2012 23:38:01
se simțea bine în teaca cu miros puternic de piele tăbăcită. mânerul sculptat în fildeș îi rămăsese în afară și îl simțea rece și distant de parcă ar fi ținut de un alt trup. tom plătise pe el o sumă exorbitantă, credul și impresionat de debitul verbal al vânzătorului. se simțea flatat că îl alesese pe el dintre toate fleacurile cu aer de antichitate și jeg al timpurilor trecute, ce umpleau rafturile chichineței de pe strada m.proust. / Îi simțea încântarea în degetele care-l țineau strâns, temătoare si transpirate. apoi se trezi în buzunarul lateral al sacoului lui impecabil de tweed. degetele încă îl presau cu teama cu care îți aperi o avere să  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Ingeri si Demoni
de gabyp la: 16/06/2012 22:04:10
beau incet din paharul rece cu bere. inghit si gustul amarui imi stimuleaza placut toate papilele gustative. parca e un inger care imi plange pe limba. astazi vreau sa vorbesc despre mine. despre mine, despre viata, despre asteptare si despre…sabloanele pe care le respectam, fara a fi constienti de ele. as vrea sa va pun o intrebare. a da speranta cuiva, cand stii ca e totul pierdut, ca nu mai are nici o sansa, cum poate fi numita? compasiune? umanitate? mila? sau cum altfel poate fi numita? sau e doar o prelungire a agoniei? pentru ca eu, pe langa o agonie prelungita pe care ti-o da speranta, prefer durerea adevarului. e mai scurta, mai dureroasa, dar te trezeste la realitate. traim toata  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Pandora lui 2012
de M cel mare la: 16/06/2012 16:32:25
vreau sa va provoc la un subiect tabu. dumnezeu ne-a oferit viata iar biblia ne spune ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui. religia are un scop final si anume rugaciunea despre care vreau sa afirm ca este mai grea decat munca fizica. este mai usor sa strangi gunoiul sau sa speli o masina decat sa petreci 10 minute in rugaciune profunda iar cand fac referinta la rugaciune nu ma refer la pozitia stand in genunchi cu mainile impreunate la piept; ma refer la atitudine pioasa, ma refer la concentrare in comuncicarea cu dumnezeu. cateodata ne este greu si avem impresia ca dureaza prea mult sa zicem chiar si un “tata-l nostru”, asta daca nu avem probleme in viata care in disperare  ...continuare .
20 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...