arhiva: 21/06/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Trezeste Romania
de Baby Mititelu la: 21/06/2012 15:25:36
mi se pare excelenta initiativa andreei marin banica de pe realitatea net "trezeste romania"./ campania naţională trezeşte românia! îşi propune să-i scoată în evidenţă pe românii valoroşi, de toate vârstele, de aici sau din afara ţării,români care salvează vieţi, se iau la trantă cu sistemul, au idei ce schimbă viaţa comunităţii din care fac parte. realizatorul campaniei, andreea marin bănică, a pornit in căutarea acestor români incredibili; i-a găsit în inima junglei, la innsbruck, în oraşele ţării, dar şi în sate în care se ajunge cu greu. În fiecare vineri, de la 18.45./ e si o petitie pe realitatea net de semnat, va rog semnati-o! apoi pe facebo  ...continuare .
7 comentarii
modifica
INFERNUL ROSU
de florin badican la: 21/06/2012 02:46:33
fragment 17/ să-i lăsăm pe tinerii care cochetând cu dragostea se plimbau prin parcul conacului şi noi să poposim printre ţăranii satului domneasca; mai îngrijoraţi ca în alte dăţi, bieţii ţărani deveniseră prizonierii zvonurilor care în momente de grea cumpănă, făcea să pălească până şi bruma de speran-ţă; obişnuiţi cu otrava timpului potrivnic, românii se pregăteau după datină şi obiceiuri strămoşeşti, să întâmpine noul an; pâinea caldă şi cozonacii rumeni împrăştiau un miros îmbietor, specific doar sărbătorilor pe care în ciuda timpului care nu întâmplător aluneca nestingherit peste lume şi viaţă, românii le-au respectat întotdeau  ...continuare .
comenteaza!
modifica
INFERNUL RÓU
de florin badican la: 21/06/2012 02:35:14
În timp ce alintaţi de mângâerea razelor care nestingherite intrau pe ferestrele deschise spre lume şi viaţă, tinerii încercau nostalgia sfârşitului de an, să poposim fie şi pentru puţină vreme la poarta unde vizigotu co-bora din foişorul de pază; astăzi numai lume bună vine la conaşul nostru, gândea paznicul, în timp ce mustăcind trăgea zăvorul care după mintea lui puţină însemna siguranţa conacului domneasca; având cale liberă, săniile trase de cai frumos împodobiţi, se angajară pe aleea principală şi cu clinche-tul clopoţeilor prinşi în coama care sălta în ritm de trap, avertizară stăpânii şi slujitorii care frecându-şi mâinile de bucurie, i  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: