arhiva: 07/06/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Astazi , zambesc pentru dvs.
de Roman Haduch la: 07/06/2012 14:37:13
stresat , din motive pecare nu vi le spun, merg la cumparaturi, la carrefour, unde, dupa ce pun in cos articolele necesare vietuirii, la casa , casiera imi zambeste continuu./ i-am spus ca ma enerveaza , eu sunt un om stresat, cu probleme financiare. i-am spus , sincer, ca atunci cand platesc devin si mai stresat iar ,zambetul ei aproape profesional, imi face rau. mi-a explicat, toata un zambet , faptul ca este obligata sa zambeasca fiecarui client, motiv pentru care a primit si o insigna rosie cu mesajul din titlu, si diametru de 5 cm. i-am cerut un pic insigna si ea mi-a daruit-o de tot, dupa care n-a mai zambit. / un tanar angajat, gras , inalt si cu coada, a spus ca nici el nu za  ...continuare .
7 comentarii
modifica
fracturi
de Homo Stultus la: 07/06/2012 14:28:55
evul mirărilor a apus demult, înfofolit în zile noi. s-a așternut parcă anotimpul când viața e mai mult o însumare de reluări decât o odă pentru poate. / am trăit cam până pe unde ai trasa o bisectoare între captivitatea dăruită de concret și imposibilitatea zămislită de chemările abstractului. / cuvintele se manifestă chenotic. Înțelesuri care se atenuează din ce în ce mai mult deșertându-se a consensuală tăcere. niciun tip de acuitate nu te poate nedumeri mai mult decât cel referitor la neputința de a căuta. sau, dacă tot veni vorba, la nevrednicia... / observ că experiența vine însoțită de constrângere. pentru că am asimilat, sunt încarcerat  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Lansarea romanului Pervertirea sâmbătă la Iași, Librăria Avant-Garde
de morgothya la: 07/06/2012 09:39:12
după cele două lansări extrem de palpitante (care s-au lăsat cu un car de surprize, mai ales pentru mine! – o să vă povestesc în curând și cum a fost întreruptă lectura publică din pervertirea, la bookfest, de către organizatori, fiindcă li s-a părut “obraznică și imorală”) ale romanului pervertirea la bucurești, sâmbătă, pe 9 iunie, noua mea carte ajunge și la iași!/ lansarea va avea loc la librăria avant-garde (strada lăpușneanu, nr. 16), sâmbătă, de la ora 16.00. vor vorbi despre pervertirea: liviu antonesei, paul gorban și, foarte probabil, poetul emil brumaru, care a vorbit cu mult entuziasm și despre sânge satanic, în octombrie 2011, când am fo  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: