arhiva: 10/07/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Adam și Eva
de apostolroxana la: 10/07/2012 19:08:56
multă vreme ți-ai dorit să întâlnești jumătatea sufletului tău? așa suntem unii dintre noi, ne petrecem toată viața tânjind după ceea ce pare a fi un fel de secret al fericirii, promisiune a întregirii, a completării ființei cu jumătatea noastră./ ajungem, unii patologic de des, alții de câteva ori în viață, unii niciodată dezamăgiți de ceea ce părea a fi ”iubirea vieții mele”, ”jumătatea sufletului meu”, ”singura mea iubire”, ”adevărata mea iubire”, ”fericirea mea” și alte asemenea construcții frazeologice extreme, pe care recunosc, le-am folosit și eu cu exaltarea dată de colapsul granițelor propriei ființe în încercarea de a-l cup  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Democratie basista sau democratie iliesciana, that is the question!
de ampop la: 10/07/2012 11:01:43
o analiza conspirationista a conflictului politic actual din romania ne duce prin anii finali ai lui ceasusescu, ani in care securitatea facea si desfacea totul in romania. da, la baza politichiei romanesti sta eterna si fascinanta securitate, cu minusurile si plusurile ei. dar s-o luam babeste cu interpretarea. o ramura a securitatii, cu baieti mai scolati a fost ramura externa, "spionii" die cum s-ar zice, care in virtutea obligatiilor de serviciu au intrat nemijlocit in contact cu lumea democratica occidentala. cunoscatori fluenti de limbi straine, cu o pregatire profesionala buna, au vazut ca nu tot ce spun politrucii este cu lapte, ca whiskyul nu are gust de plosnita, ca branzeturile fra  ...continuare .
23 comentarii
modifica
INFERNUL ROSU
de florin badican la: 10/07/2012 10:22:53
nunta insangerata fragmenrt 21/ până la prognoza destinului de care vinovat se face doar dumneze-ul a toate ziditor, ştim doar că frumoasa blondină de vlaşca se numea ef-timiu paulina şi era fiica doamnei elisabeta vlăsceanu; relaţia domnişoa-rei elisabeta cu maiorul eftimiu debutase doar cu puţină vreme înainte ca românia să se angajeze prin hotărârea casei regale, pe frontul primului război mondial; cazată doar de câteva zile într-un hotel din sinaia, domni-şoara elisabeta vlăsceanu se bucura de o scurtă vacanţă; Într-o superbă dimineaţă de iulie, frumoasa domnişoară îl cunoaşte la numai câţiva paşi de hotelul în care era cazată, pe maiorul paul efti  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...