arhiva: 12/07/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
viata dupa Base
de om la: 12/07/2012 22:23:20
ce credeti voi sa o sa se intample dupa base?/ -o sa curga lapte si miere?/ -cadem din lac in putz?
45 comentarii
modifica
Unde anume în corpul tău ți-e frica? Și unde anume în corpul tău iubești?
de apostolroxana la: 12/07/2012 16:00:41
ai stat vreodată să te gândești unde simți diverse emoții? poți să simți oare gândurile în corp sau ele își au sălașul fix în capul tău și de acolo nu mai coboară spre tine, pământeanul, ca și cum undeva la gât ar fi o graniță care desparte lumea în două: sus și jos, psihic și organic?/ unde anume în corpul tău ți-e frica? Și unde anume în corpul tău iubești? unde anume în corpul tău simți furie? (ah, scuză-mă, tu nu te înfurii niciodata? atunci felicitări pentru contractura musculară și pentru durerile de cap de care suferi. da. Și pentru ulcer.)/ este surprinzător cât de puțin ne cunoaștem propria ființă și prin câtă suferință  ...continuare .
5 comentarii
modifica
INFERNUL ROSU
de florin badican la: 12/07/2012 11:50:52
nunta insangerata fragment 21/ epuizaţi şi fericiţi doar pentru că dorinţa care nu întâmplător îi animă pe îndrăgostiţi fusese binşor satisfăcută, partenerii formau asemenea sta-tuilor renascentiste, un ansamblu demn de toată admiraţia; se vedeau pe o plajă pustie şi într-un amurg încântător ascultau muzica sirenelor acom-paniate în surdină de fâlfâitul pescăruşilor care fără neam de simbrie se angajaseră într-un zbor haotic şi foarte greu de arbitrat; după o vreme pe care nici măcar bunul dumnezeu nu va putea s-o măsoare, muzica purtată şi amplificată doar de nişte valuri poate mult prea dezlănţuite, părea să se stingă pe nisipul plin de scoic  ...continuare .
comenteaza!
modifica
cum votam la referendum?
de adina.petre la: 12/07/2012 10:42:32
am gasit doua articole pe care le banuiesc apte de a ajuta tot omul capabil de a citi si intelege cate ceva sa decida in privinta votului de la referendumul din 29 iulie. / unul in care punctual ni se dau motivele pentru care ar trebui votat 'nu': http://www.academiacatavencu.info/opinii/10-motive-pentru-a-vota-impotriva-demiterii-lui-basescu.html/ si unul in care ni se dau motivele pentru care ar trebui votat 'da': http://www.academiacatavencu.info/opinii/10-motive-pentru-a-vota-demiterea-lui-basescu.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook/ sunt curioasa, cat de intemeiate si corecte sunt cele doua liste de motive, cat de utile vi se par si daca mai aveti de pus niscai motive p  ...continuare .
180 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: