arhiva: 17/07/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LA GURA IEUDULUI
de Stefan Doru Dancus la: 17/07/2012 23:59:09
/ noi cei străini ce n-avem loc la masă/ ajuns-am iară-n ieud întristați/ s-o înturnat șî dumnezău acasă/ da’ oaminii de mult erau plecați/ eu, unu’ dintre ei, stătem la cruce/ de drumuri. ca să mărg în sat stătem./ am vrut să plec da’ nu mă putem duce/ Ș-atunci am înțăles că-i un blestem/ Șî mi-am luat de-a umăr cé valiză/ Șî am pășât în ieud, înapoi/ Șî unu’ m-o-ntrebat dacă am viză/ că ieudu’ nici nu mai ști’ de noi/ Ăia plecați în alte părți de țară/ Ăia mai „domni” ce stăm la bucurești/ de-aceea e privirea mea amară:/ că știm cine suntem. da’ cine ești/ nu știe decât cel ce stă de veghe/ În stația de-  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Referendum continuu
de ampop la: 17/07/2012 13:42:52
de o buna bucata de vreme perioada referendumului se lungeste ca si gumilasticul. la inceput era de la 8.00 la 20.00, dupa care iliescu a venit cu ideea tinerii in doua zile, ca in 2003. dupa aceea, neavand nicio baza legala, se decide o perioada prelungita intre 7.00 si 22.00. acum secretarul guvernului propune o majorarea a intervalului, prin lege de la 7.00 la 23.00./ ok, daca oricum toata lumea il uraste pe tiranul basescu din adancul inimii si abia asteapta sa scape de dictatura...usl-ul nu este oare sigur ca sectiile de votare vor fi luate cu asalt de cei peste 75% din polulatia cu drept de vot dintre care peste 90% voteaza jos tiranul, jos chiorul! ...de ce se teme oare usl-ul cu al lu  ...continuare .
48 comentarii
modifica
dispute oratorice
de Homo Stultus la: 17/07/2012 09:07:09
asistam involuntar, printre hâcuri, la scremetul oratoric plin de pasiune al unui domn important. că demersul domniei sale era demn de un auditoriu mai însemnat și că, poate, aula academică ar fi fost un cadru mai potrivit decât cârciuma, nu părea să îl intereseze. mă gândesc că își guverna viața după principiul conform căruia vulgul trebuie educat oriunde și oricând. un ”peripatetic” în înțelesul deplin al cuvântului. / mulțumeam pe undeva divinității care își manifestase pronia, nelăsându-ne să băltim în ignoranța cea atât de vătămătoare pentru spirit. rațiunea noastră, amorțită și fătătoare de monștri, era trezită brutal de vorbele pli  ...continuare .
4 comentarii
modifica
cald in suflet de om
de eucumine la: 17/07/2012 04:20:03
pana cand o caldura distrugatoare? pana cand sa ne topim uitand ce fel de cetate am reprezentat? pana cand sa stau sa adun fierbinteala si un pic de batjocura de la nestinsi astia ? / si m-am decis / plec sa ma racoresc ...afara , ca e mai bine / si uit de frig si dau de cald si uit de dulce si dau de amar , dar vreau sa ma racoresc / si ploaie sa dea dumnezeu sa ne rorim si noi un pic/ arsita placuta in continuare
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...