arhiva: 31/07/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Referendum, procente, matematica
de Daniel Racovitan la: 31/07/2012 16:28:14
"‎87,52% din 46,23% persoane cu drept de vot" inseamna ca doar 40,23% din cei cu drept de vot au votat contra lui base; e data naibii matematica asta cu legile ei care nu se pot schimba prin ordonanta de urgenta.../ ps: pentru evitarea ambalarilor, stuchiturilor, istericalelor, etc. tin sa precizez ca nu am vreo afectiune deosebita pentru basescu, ce ma agaseaza e boshevismul si misculatiile staliniste
74 comentarii
modifica
Patapievici: Conducerea ICR isi prezinta joi demisia
de Daniel Racovitan la: 31/07/2012 16:19:05
"presedintele institutului cultural roman (icr), horia-roman patapievici, a declarat marti, dupa anuntarea deciziei curtii constitutionale asupra ordonantei privind trecerea icr in subordinea senatului, ca intreaga conducere icr va demisiona, dupa rezolvarea unor chestiuni de gestiune, in conditiile reducerii bugetului./ update patapievici: "conducerea icr isi va prezenta joi demisia." (agerpres)/ "misiunea institutului cultural roman va consta doar in intarirea identitatii nationale a romanilor din afara granitelor, prin preambulul ordonantei de urgenta care a fost declarata constitutionala astazi si prin afirmatii ale celor care au fost la originea acestei schimbari, de exemplu ministru  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Efectul Ceausescu
de Roman Haduch la: 31/07/2012 15:42:30
am fost mandru cand am fost facut pionier , apoi , prin clasa a vii a am fost primit in utc. am fost casier utc pe intreprindere astfel ca strangeam cotizatiile de la camarazi. ( am desfasurat activitati de mers la film cu utecista cea frumoasa)imi amintesc o iesire in peisajul muncitoresc, cu tecisti si uteciste , undeva langa bucuresti , la sortat cartofi../ imi placea ideea cu omul nou insa in lumina partidului , acest om nou evolua din maimuta.acum bag seama ca elementele dusmanoase s-au manifestat inca de la infiintarea pcr in masura in care existenta lui dumnezeu era negata . partidul comunist crestin si democrat ar fi avut sanse mari sa consolideze o viata decenta  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Gândurile mele
de geaninalisandru la: 31/07/2012 14:24:15
se îndreaptă toate numai către tine,/ dansează numai pe valsul inimilor noastre,/ stârnesc îmbrăţişări, fiori în cascade,/ trimit reflecţii către universul tău,/ adoră bucuria şi tristeţea ta,/ te împrospătează, / se deschid cântându-ţi pătimaş iubirea,/ ţes paşi spre veşnicie,/ încolţesc în gândurile tale dorinţe,/ stârnesc în ochii tăi furtuni,/ primesc recompense în flori,/ îţi picură pe buze roua dimineţii,/ topesc erori şi deznădejdi,/ ning şi plouă în tine gând inocent,/ adună iubirea în şuvoi,/ te simt, te primesc, te ating, / te doresc, respiră / prin vene, năvălesc, se contopesc cu gândurile tale./ geanina lisandru
3 comentarii
modifica
Un viitor urât
de ionbarb la: 31/07/2012 10:37:07
coabitarea preşedintelui cu guvernul usl şi parlament va fi groaznică în următorii doi ani...preşedintele va continua cu parlamentul unicameral şi revizuirea constituţiei. iar o constituţie revizuită, spre marea satisfacţie a preşedintelui actual, nu ar mai include alineatul (4) din articolul 81! sau l-ar modifica în aşa fel încât...cine ştie?...ce părere aveţi?
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...