arhiva: 18/08/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cumparare locuinta in Franta
de miticip la: 18/08/2012 19:12:52
stie cineva care sint taxele ce trebuiesc platite pt cumpararea unei locuinte in franta (exclus paris) , in valoare de ex.100 000 e , si daca se percepe tva la cumparare ./ mersi
4 comentarii
modifica
***
de eline la: 18/08/2012 16:10:42
burţile bulevardelor sunt tuşate de linii albe din ce în ce mai mici şi strâmbe/ de sus maşinile par defecte în spiralele adn ale pământului/ / de sus ada e din ce în ce mai putin vizibilă/ ochii ei cresc însă proporţional cu lumina/ dimineaţa abia reuşeşte să şi-i poarte / dimineaţa o dor cel mai tare/ practic sunt două lacuri în care vieţuiesc culori/ / pe măsură ce îmbătrâneşti îţi rămân din ce în ce mai puţine culori/ (linia orizontului e strâmbă / tot ce reuşeşti să mai vezi se uniformizează/ într-o baltoacă călduţă şi groasă)/ pentru ada e altfel/ ea imbătrâneşte dar culorile se reproduc înăuntrul ei / mame culori, copii cu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Iubirea adevarata sau linistea
de monicamona la: 18/08/2012 13:38:52
buna. sunt in mare impas. iubesc pe cineva care acum este casatorit. el a fost primul si singurul barbat din viata mea,este mai mare ca mine cu 11 ani. eu am alte planuri cu viata mea, nu imi doresc cu ardoare un copil sau sa fiu genul de femeie care nu are un serviciu si este intretinuta de sot(cum este sotia lui). stiu ca m-a iubit si inca ma iubeste, dar pur si simplu nu este doar al meu. cand am auzit ca s-au casatorit m-am simtit ingrozitor, am zis ca o iau razna si am rupt orice legatura cu el, dar dupa 7 luni el m-a cautat si dupa lungi insistente, din partea lui, suntem impreuna desi este casatorit. am acceptat pentru ca il iubesc si nu pot concepe viata langa alt cineva. stiu ca nu e  ...continuare .
45 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: