arhiva: 24/08/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Love never fails (sanchi!)
de 1brasovean la: 24/08/2012 20:54:35
<img src='http://3.bp.blogspot.com/-hd_5pfby_ba/tznsh7aoyji/aaaaaaaacaw/q-ng5esxiwe/s1600/love-never-fails-1.jpg'>/ / ...cei ce vor mai indrazni sa se cazeze pe undeva vor avea fisa lor. direct in sistemul/ serverul securistilor postmoderni./ << sistemul integrat de evidenţă a turiştilor (siet), contestat de hotelieri pentru că ar încălca intimitatea turiştilor, prin care vor fi înregistraţi "în timp real" turiştii cazaţi în hoteluri şi pensiuni, va fi gestionat şi auditat de către serviciul de telecomunicaţii speciale (sts)./ (...)/ hotelurile şi pensiunile vor fi obligate să se înscrie într-un sistem de evidenţă a turiştilor prin care se va putea afla în orice m  ...continuare .
7 comentarii
modifica
NU VA INGRIJORATI
de Roman Haduch la: 24/08/2012 15:41:31
- canicula, canicula , intensifica dogoarea egoismului desantat ce-mi usca dorinta de a face bine, intentia mea a buna, este zavorul care tine prizoniera - in maxima siguranta - fapta buna ce vreau sa o fac pentru aproapele meu./ actele de dragoste, acte intre vii, sunt autentificate prin sangele lui hristos. aceste acte sunt extrem de rare insa sunt foarte valoroase./ aflat in capela, prin fereastra apocalipsei, percep atmosfera de final , se instaleaza tiptil, tehnic este posibila realizarea sfarsitului./ natiile au inceput sa-si arate "muschii" reciproc. declaratiile unor sefi de natii par declaratii facute de boxeuri foarte puternici si simpatici insa cu ...../ fragment  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Tu eşti pentru mine România.
de sami_paris74 la: 24/08/2012 11:53:31
tu eşti pentru mine românia./ tu ştii, am plecat supărat/ am crezut că ne-am despărţit pentru totdeauna/ am vândut tot ce-aveam mai scump acolo pe pământul tău/ Şi m-am stabilit aici, unde ziceam eu că sunt fericit./ - Şi totuşi e important, e chiar foarte important să-ţi spun/ că mereu am avut intenţia să-ţi scriu, că îmi este dor./ Încerc să te uit, să nu mă mai gândesc la tine/ pe străzile din paris, aud in fiecare zi ca prin vis/ muzica ce vine de la tine... mi-e greu să-ţi spun/ si ma opresc lingă omul cu vioara care cânta » ciocârlia »/ pun o piesa, acolo in cutie si încep sa plâng/ omul care cânta ma priveşte zâmbind/ Îl privesc si eu s  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...